in

Viața în străinătate… Un român plecat la muncă în Anglia a avut o mare surpriză. Soția divorțase în lipsa lui și se recăsătorise fără ca el să știe

Un caz de-a dreptul șocant s-a întâmplat în Iași. Un român care muncește de mai mulți ani în Anglia, s-a trezit că soția sa a divorțat în lipsa lui și s-a recăsătorit între timp, aducându-și noul partener în casa lor. Adrian Țibârnea, care și-a povestit drama la Acces Direct, a aflat despre toată întâmplarea de la fiica lui, după câteva luni bune.

Bărbatul a declarat că lucrează în Anglia de mai mulți ani, iar în urmă cu un an a aflat că soția ar fi divorțat de el în lipsa lui. Conform spuselor sale, cea care l-a anunțat de acest lucru nu a fost femeia, ci fiica lui din căsătoria anterioară.

„Sunt născut în Iași, iar în urma căsătoriei cu soția mea ne-am mutat în Răducăneni. Suntem împreună din 1998 și căsătoriți legal din 2005, când am revenit amândoi din Italia. Am o fiică cu ea, are 21 de ani. Mai am o fiică din căsătoria anterioară. Ea mi-a spus că soția a divorțat de mine fără să știu. Din câte am înțeles, divorțul a avut loc în perioada martie-aprilie 2020. Am aflat că nu mai am nevastă cam pe la începutul lui octombrie”, a spus Adrian pentru Acces Direct.

El a susținut că deși între el și soția lui nu mai exista o comunicare la fel de bună, nu s-ar fi așteptat ca femeia să se fi despărțit de el și să se fi recăsătorit. Bărbatul a povestit că divorțul ar fi avut loc pe cale administrativă.

Un român întors din străinătate vrea să dea statul în judecată din cauza condiţiilor din carantină: «Mi-au pus viața în pericol»

„Nu îi trimiteam bani lunar acasă, între noi nu era o comunicare prea grozavă, dar mi s-a părut dubios ca fără să fiu anunțat să se întâmple așa ceva. Am aflat că soția s-a și cununat. Divorțul s-a întocmit pe calea administrativă, din ce am înțeles. Soția s-a recăsătorit și l-a adus pe actualul soț în casa mea. Am încercat să am o discuție cu ea, dar mi-a zis că putea să dea divorț și-n lipsa mea”, a continuat el.


Mai mult, bărbatul susține că s-ar fi făcut o procură falsă pentru fiica lui pentru a-l reprezenta la divorț, lucru care, potrivit spuselor lui Adrian, l-a fi indignat peste măsură.

Ceea ce-l deranjează pe românul plecat în străinătate e faptul că noul soț al femeii ar locui în casa lui și a nevestei sale și că ar fi primit mesaje de amenințare. „S-a măritat cu o persoană mai tânără decât mine, cu mai mulți cai putere. E mai tânăr și decât ea. Casa este pe numele amândurora, că am ridicat-o amândoi din temelie. Am înțeles că noul bărbat al soției mele e luat în spațiu și locuiește în casa noastră. Am primit mesaje de amenințare că nu am ce căuta în curtea casei mele până ce nu fac partajul”, a adăugat românul plecat în Anglia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

HMRC cere dovezi de la persoanele self employed care au beneficiat de ajutoare pe timpul pandemiei. Zeci de mii de oameni au primi scrisori

ALERTĂ MAXIMĂ: Varianta braziliană a coronavirusului a ajuns în Regatul Unit. Este mai contagioasă și rezistentă la vaccinuri