in

Viața în străinătate… Un român plecat la muncă în Anglia a avut o mare surpriză. Soția divorțase în lipsa lui și se recăsătorise fără ca el să știe

Un caz de-a dreptul șocant s-a întâmplat în Iași. Un român care muncește de mai mulți ani în Anglia, s-a trezit că soția sa a divorțat în lipsa lui și s-a recăsătorit între timp, aducându-și noul partener în casa lor. Adrian Țibârnea, care și-a povestit drama la Acces Direct, a aflat despre toată întâmplarea de la fiica lui, după câteva luni bune.

Bărbatul a declarat că lucrează în Anglia de mai mulți ani, iar în urmă cu un an a aflat că soția ar fi divorțat de el în lipsa lui. Conform spuselor sale, cea care l-a anunțat de acest lucru nu a fost femeia, ci fiica lui din căsătoria anterioară.

„Sunt născut în Iași, iar în urma căsătoriei cu soția mea ne-am mutat în Răducăneni. Suntem împreună din 1998 și căsătoriți legal din 2005, când am revenit amândoi din Italia. Am o fiică cu ea, are 21 de ani. Mai am o fiică din căsătoria anterioară. Ea mi-a spus că soția a divorțat de mine fără să știu. Din câte am înțeles, divorțul a avut loc în perioada martie-aprilie 2020. Am aflat că nu mai am nevastă cam pe la începutul lui octombrie”, a spus Adrian pentru Acces Direct.

El a susținut că deși între el și soția lui nu mai exista o comunicare la fel de bună, nu s-ar fi așteptat ca femeia să se fi despărțit de el și să se fi recăsătorit. Bărbatul a povestit că divorțul ar fi avut loc pe cale administrativă.

Un român întors din străinătate vrea să dea statul în judecată din cauza condiţiilor din carantină: «Mi-au pus viața în pericol»

„Nu îi trimiteam bani lunar acasă, între noi nu era o comunicare prea grozavă, dar mi s-a părut dubios ca fără să fiu anunțat să se întâmple așa ceva. Am aflat că soția s-a și cununat. Divorțul s-a întocmit pe calea administrativă, din ce am înțeles. Soția s-a recăsătorit și l-a adus pe actualul soț în casa mea. Am încercat să am o discuție cu ea, dar mi-a zis că putea să dea divorț și-n lipsa mea”, a continuat el.

Mai mult, bărbatul susține că s-ar fi făcut o procură falsă pentru fiica lui pentru a-l reprezenta la divorț, lucru care, potrivit spuselor lui Adrian, l-a fi indignat peste măsură.

Ceea ce-l deranjează pe românul plecat în străinătate e faptul că noul soț al femeii ar locui în casa lui și a nevestei sale și că ar fi primit mesaje de amenințare. „S-a măritat cu o persoană mai tânără decât mine, cu mai mulți cai putere. E mai tânăr și decât ea. Casa este pe numele amândurora, că am ridicat-o amândoi din temelie. Am înțeles că noul bărbat al soției mele e luat în spațiu și locuiește în casa noastră. Am primit mesaje de amenințare că nu am ce căuta în curtea casei mele până ce nu fac partajul”, a adăugat românul plecat în Anglia.
HMRC cere dovezi de la persoanele self employed care au beneficiat de ajutoare pe timpul pandemiei. Zeci de mii de oameni au primi scrisori

ALERTĂ MAXIMĂ: Varianta braziliană a coronavirusului a ajuns în Regatul Unit. Este mai contagioasă și rezistentă la vaccinuri