in

Medicii din Marea Britanie atacă planul de relaxare al premierului Boris Johnson: „Este IRESPONSABIL”

Planul de relaxare al premierului Boris Johnson pentru Anglia este „iresponsabil”, spun medicii britanici – deși un ministru a admis că retricțiile COVID ar putea reveni în această iarnă.

Premierul a anunțat luni, 12 iulie, că ultimele restricții rămase în Anglia vor fi ridicate începând cu 19 iulie.

Asta se va întâmpla în ciuda unei simulări care a arată că ar putea exista 1.000 până la 2.000 de internări în spital pe zi, iar decesele pot ajunge la 200 pe zi, până la jumătatea lunii august, când se așteaptă vârful valului actual.

Asociația Medicală Britanică a declarat că reducerea restricțiilor riscă „consecințe devastatoare”, potrivit Sky News.

Președintele consiliului BMA, dr. Chaand Nagpaul, a declarat: “Este iresponsabil – și sincer periculos – faptul că guvernul a decis să continue cu planurile de ridicare a restricțiilor COVID-19 pe 19 iulie.”

BREAKING NEWS! Boris Johnson dă un pas înapoi: „Viața nu va reveni la normal imediat… Restricțiile de călătorie vor continua”

„BMA a avertizat în repetate rânduri cu privire la creșterea rapidă a ratei infectărilor și impactul pe care îl are în ceea ce privește internările și presiunea pe NHS”, a continuat acesta.


„Premierul a subliniat în repetate rânduri importanța unei abordări lente și prudente. Dar, în realitate, guvernul dă la o parte prudența, eliminând toate reglementările dintr-o dată – cu consecințe potențial devastatoare”, a mai declarat președintele BMA.

Un oficial german a declarat că decizia de a ridica toate restricțiile în Anglia este „un experiment extrem de riscant”.

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat că mai multe persoane trebuie vaccinate împotriva COVID-19 înainte ca restricțiile să poată fi ridicate.

Johnson a recunoscut luni că pandemia „nu s-a terminat” și că oamenii ar trebui să fie precauți, cifrele arătând încă 34.471 de infecții confirmate în Marea Britanie, în 24 ore.

Profesorul Adam Finn, membru al Comitetului mixt al guvernului pentru vaccinare și imunizare (JCVI), a declarat: „Simpatizez mesajul politic că (restricțiile) nu pot continua pentru totdeauna. Dar, pe de altă parte, nu vrem să ajungem într-o situație în care lucrurile se înrăutățesc atât de mult încât să readucem restricțiile și este un act de echilibrare foarte delicat pentru a face acest lucru corect.”


Medicii din Marea Britanie atacă planul de relaxare al premierului Boris Johnson: „Este IRESPONSABIL”….

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Restricțiile pandemiei se apropie de sfârșit. Adriana Culea, Gold’s Restaurant, Dagenham: „Oamenii au nevoie să iasă, să socializeze, să se distreze”

Țigări de milioane de lire sterline, capturate de la traficanții români în Marea Britanie. 157 de percheziții în România, sunt căutați patroni de firme și persoane importante