in

Emma Răducanu, primul interviu în limba română la Transylvania Open

transylvania open

Emma Răducanu, a acordat primul interviu în limba română, după victoria de la Transylvania Open împotriva jucătoarei slovene Polona Hercog.

Emma este născută în Canada, dintr-o mamă chinezoaică și un tată român, dar reprezintă acum Marea Britanie, având suporteri în toate colțurile lumii.

Tânăra jucătoare, proaspăt laureată la US Open, a avut parte de o primire călduroasă, la Cluj, cu ocazia Transylvania Open.

Cine-a spus ca Emma Răducanu nu vorbește limba română? Mesaj al jucătoarei britanice înainte de Transylvania Open

Emma a jucat pentru prima dată în țara natală a tatălui ei, România, dar din păcate niciun fan nu a fost prezent în afară de bunica ei, Niculina, în vârstă de 88 de ani, care locuiește în București, dar asta nu a împiedicat-o să acorde interviul după meci în limba română.

„Acest lucru înseamnă mult, să joc în țara tatălui meu”, a spus ea. „Se simte ca o victorie uriașă. Este păcat că nu sunt fani aici, dar sper că s-au uitat și am vrut doar să-i fac mândri”, a spus Emma.

„Am avut o serie de înfrângeri, așa că sunt foarte mulțumită că am trecut prin asta. Este prima mea victorie, știam asta în mintea mea, așa că m-am luptat din greu pentru a ajunge pe tablă”, a mai spus sportiva cu origini românești.

În următorul meci, Emma Răducanu o va întâlni pe jucătoarea română Ana Bogdan, numărul 106 mondial.


…Emma Răducanu, primul interviu în limba română la Transylvania Open…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

amenințat cu moartea

Cel care a filmat vânzarea de țigări de contrabandă dintr-un magazin românesc, amenințat cu moartea pe Facebook

morți de covid

Marea Britanie – 263 de morți de COVID în 24 de ore. Cel mai mare număr din martie