in

Alertă la Parlamentul României! Un irlandez beat a spart un geam şi a intrat în clădire în toiul nopţii

Alertă la Parlamentul Românie. Clădirea a fost spartă, a anunţat Poliţia. Un tânăr beat a sărit gardul, a intrat în curte, a spart un geam şi a pătruns în clădire. Este vorb despre un turist irlandez care a încurcat Casa Poporului cu hotelul. 

Bărbatul împreună cu un prieten tot irlandez au venit pe 26 decembrie în România ca să petreacă. Au băut în Centrul Vechi, iar luni la 4 dimineața au crezut că au ajuns la hotel. Erau de fapt la Parlament. Au sărit gardul iar unul dintre ei a ajuns la un geam de la demisol, l-a spart și a intrat. A fost alergat și prins de angajații la SPP și dus la Secţia 17. Al doilea a rămas afară. Prin zona în care a intrat în clădire nu sunt camere, iar indivizii nu ar fi intenționat să fure ceva, relatează Observator News.

“În dimineața de 27.12.2021, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetățean, aflat în stare de ebrietate.  Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam și ar fi pătruns în clădire. 

Panică de Crăciun la Castelul Windsor. Un bărbat înarmat cu o arbaletă a intrat în reședința Reginei Elisabeta II

Bărbatul a fost condus la Secția 17 Poliție. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a anunţat Poliţia într-un comunicat.

În cele din urmă, după mai multe ore de audieri, cetățeanul irlandez a fost reținut. El este acuzat de distrugere și pătrundere fără drept într-o instituție publică. El va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Emma Răducanu, decorată cu Ordinul Imperiului Britanic

Emma Răducanu, decorată cu Ordinul Imperiului Britanic

restricții Anglia

Ministrul Javid dă liber la petreceri: Fără restricții în Anglia înainte de Anul Nou