in

Prințul Charles vizitează România, se întâlnește cu Iohannis și Familia Regală

Prințul Charles în România: Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Consort îl vor primi, miercuri, la Palatul Elisabeta pe Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales, aflat într-o nouă vizită în ţara noastră, anunţă Biroul de presă al Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei, transmite News.ro.

Prințul Charles în România

Prinţul de Wales a vizitat Palatul Elisabeta în anii 2011, 2016, 2017 şi 2018.

Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi, miercuri la Palatul Cotroceni, pe Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales, aflat într-o nouă vizită în ţara noastră, informează Administraţia Prezidenţială.

VIDEO SENZAȚIONAL! Un român susține că este fiul Prințului Charles. S-a dus la Palatul Buckingham pentru a-l confrunta: „Father, father!”

Charles vine aproape în fiecare an în România

Moştenitorul coroanei britanice este prezent, din 1998 încoace, aproape în fiecare an în ţara noastră, iar în Marea Britanie, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale.

Are două proprietăți, în Covasna și Brașov

Prințul Charles în România – Prinţul Charles deţine două proprietăţi în România: una în Valea Zălanului (judeţul Covasna), care este deschisă turiştilor, şi o alta în satul Viscri (judeţul Braşov). Casa de la Viscri este şi sediul Fundaţiei Prinţul de Wales, unde este deschis un Centru de Pregătire de care benecifiază ucenici, meşteri artizani, studenţi şi arhitecţi din întreaga ţară.

Discursul Reginei din Parlament, rostit de prințul Charles. 38 de proiecte legislative  ale Guvernului Johnson. Marea Britanie elimină tot ce ține de Uniunea Europeană

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Ce-a pățit fiica lui Cornel Palade după ce s-a mutat la Londra: „Am fost dată afară”

MAE nu știe câți români sunt în străinătate: „Pentru că nu se înscriu la Ambasade, deși legea îi obligă”