in

TAROM închide ruta București-Londra și vinde sloturile către Virgin Atlantic pentru 22 de milioane de lire sterline

TAROM închide ruta București-Londra – Decizia de restructurare aduce schimbări majore în strategia TAROM, consolidându-se vânzarea unor sloturi importante către gigantul Virgin Atlantic. Într-un pas semnificativ către restructurarea sa planificată, compania aeriană națională TAROM a decis să închidă ruta București – Londra și să vândă sloturile corespunzătoare pentru 22 de milioane de lire sterline. Acest pas strategic a fost aprobat prin Planul de restructurare al companiei. Virgin Atlantic a fost desemnat drept cumpărător pentru sloturile de pe aeroportul Heathrow din Londra (LHR) începând cu sezoanele de vară 2024 și iarnă 2024.

Vezi și:

TAROM închide ruta București-Londra

„Luând în considerare că prin Planul de restructurare al Companiei TAROM, propus de Consiliul de Administrație și aprobat de Adunarea Generală a Acționarilor, este prevăzută închiderea rutei București – Londra, aprobă atribuirea contractului de vânzare a sloturilor LHR (aeroportul Heathrow din Londra – nr.) ofertantului Virgin Atlantic pentru suma de 22 de milioane de lire sterline, începând cu sezoanele de vară 2024 și iarnă 2024 (conform Planului de restructurare aprobat prin hotărârea AGA din 07.12.2022 și comunicat Comisiei Europene)”, se arată în decizia acționarilor, citată de Economica.net.

În ultimii ani, TAROM a adoptat o abordare de reevaluare a rutelor, renunțând la mai multe zboruri, printre care cele către destinațiile Barcelona, Munchen și Viena.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
Îngrijitorii străini din Marea Britanie

Îngrijitorii străini din Marea Britanie nu-și vor mai putea aduce familia, decizia e valabilă din martie

Vârsta de pensionare în Marea Britanie

Vârsta de pensionare în Marea Britanie crește la 71 de ani, valabil pentru persoanele născute după această dată