in

Actorul din Star Wars și Harry Potter a murit după ce s-a prăbușit în fața gării King’s Cross din Londra

Actor faimos mort subit la Londra – Starul din Războiul Stelelor și Harry Potter, Paul Grant, a murit subit, la vârsta de 56 de ani. Familia actorului a spus că a murit la spital duminică, 19 martie, după ce s-a prăbușit joi în fața gării Kings Cross din Londra.

Învățătoare din Marea Britanie moare brusc la doar 26 de ani. „Era în formă, făcea 10.000 de pași pe zi”

Actor faimos mort subit la Londra

Fiica, Sophie Jayne Grant, în vârstă de 28 de ani, din Peterborough, a declarat pentru The Sun: „Sunt devastată. Tatăl meu a fost o legendă în multe feluri. Întotdeauna aducea zâmbetul și râsul pe fața tuturor. Ar face orice pentru oricine și era un mare fan al Arsenal.

„A fost actor, tată și bunic. Și-a iubit fiicele și fiul și iubita Maria foarte mult. Tatăl meu, te iubesc atât de mult, somn lin.”

“Cel mai amuzant om”

Actor faimos mort subit la Londra – Paul a apărut ca un Ewok în Return of the Jedi și l-a înlocuit și pe actorul Kenny Baker ca R2D2 în scenele finale ale filmului.

Iubita lui, Maria Dwyer, 64 de ani, a adăugat: „Paul a fost dragostea vieții mele. Cel mai amuzant om pe care-l cunosc. Mi-a făcut viața completă. Viața nu va fi niciodată la fel fără el.”

Actorul, care a împărtășit odată ecranul cu Harrison Ford, Carrie Fisher și Mark Hamill, a ajuns în presă în timpul unui scandal de droguri în 2014, când a fost fotografiat trăgând linii de cocaină, relatează MyLondon.news.

Familie distrusă după ce o fată de 20 de ani s-a prăbușit și a murit brusc în brațele tatălui ei. „Atac de cord”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]

haos Marea Britanie pașapoarte funcționarii grevă

Va fi haos în Marea Britanie la pașapoarte, funcționarii care le eliberează vor face grevă timp de cinci săptămâni

Poliția londoneză criză credibilitate

Poliția londoneză, în cea mai mare criză de credibilitate, în mijlocul multor scandaluri: ”E distrusă și putredă!”