in

Familie distrusă după ce o fată de 20 de ani s-a prăbușit și a murit brusc în brațele tatălui ei. „Atac de cord”

Fată de 20 de ani moare subit la Londra

Fată de 20 de ani moare subit la Londra în brațele tatălui ei. Paramedicii s-au luptat timp de o oră și jumătate pentru a-i salva viața lui Libbey Peverall, după ce fetei i s-a făcut rău brusc.

Citește și ➡ Învățătoare din Marea Britanie moare brusc la doar 26 de ani. „Era în formă, făcea 10.000 de pași pe zi”

Fată de 20 de ani moare subit la Londra în brațele tatălui ei

O familie a rămas distrusă după ce tânăra fată de 20 de ani s-a prăbușit și a murit brusc în brațele tatălui ei, în ciuda eforturilor sale de a încerca să-i salveze viața. Libbey Peverall, care avea doar 20 de ani, nu se știa că ar avea vreo afecțiune de sănătate atunci când a murit brusc, într-o scenă traumatizantă în casa familiei ei din West Drayton, în cartierul londonez Hillingdon, în 20 februarie.

Libbey, care avea aspirații de a deveni cosmeticiană, a fost descrisă pentru MyLondon ca fiind iubită de toți cei care au cunoscut-o, iar moartea ei șocantă i-a devastat părinții și fratele. Acum strâng bani printr-un GoFundMe pentru a ajuta la acoperirea costurilor înmormântării ei.

Fetiță de 10 ani moare după un „stop cardiac” brusc la centrul de agrement Putney

„Era o fată uluitoare”

Vorbind cu MyLondon.news , fratele ei Charlie a spus: „Era o fată frumoasă, era absolut uluitoare. Orice și-ar fi dorit, mama și tata îi ofereau totul. Nu spunea un cuvânt rău despre nimeni și își făcea mereu griji pentru mama și tatăl meu.”

Deși nu a suferit niciun episod medical anterior, ea s-a prăbușit săptămâna trecută, iar familia așteaptă încă o explicație cu privire la modul în care a murit. Charlie a spus: „S-a trezit luni și tatăl meu a spus „vrei o ceașcă de cafea”, ea întotdeauna bea cafea dimineața și a spus că ar prefera o ceașcă de ceai.

Așa că i-a făcut o ceașcă de ceai și apoi, dintr-o dată, ea a spus „Mă doare pieptul”. Ea suferă de atacuri de panică, așa că tatăl meu i-a dat o pungă maro pentru a sufla și, practic, s-a ridicat și apoi s-a prăbușit în brațele tatălui meu.

Tatăl meu chiar a făcut tot posibilul să o ajute și i-a făcut RCP, totul. A încercat atât de mult. În aproximativ cinci sau 10 minute, au apărut ambulanțele și au resuscitat-o timp de aproximativ o oră și jumătate, mama și tata spunând „Vă rog, nu renunțați, vă rog nu renunțați”.

Fată de 20 de ani moare subit la Londra – Dar Libbey a suferit un atac de cord și nu mai respira. Din păcate, a murit.

Familia așteaptă acum raportul medicului legist înainte de a putea începe să organizeze înmormântarea ei. 

Băiat de 12 ani din Londra moare la școală din cauza unui atac de cord

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]

cresc facturile energie Marea Britanie

De ce cresc facturile la energie din Marea Britanie și ce ajutor se va primi?

zapada uk

Marea Britanie se pregătește pentru o nouă perioadă cu zăpadă, temperaturile scad săptămâna viitoare