in

Angajații supermarketurilor din Marea Britanie, scuipați și înjurați de COVIDIOȚI

Reprezentanții rețelelor de supermarketuri din Marea Britanie pun presiune pe prim-ministrul Boris Johnson să înăsprească legislația, după ce au existat numeroase incidente în care angajații lor au fost scuipați, înjurați și atacați de clienți care refuză să respecte recomandările privind pandemia de COVID-19.

Tesco, Aldi, Asda, Boots sau Marks & Spencer sunt doar o parte dintre retailerii care au dat curs inițiativei, după ce angajații lor au fost înjurați, scuipați sau atacați de clienți care tușesc intenționat în direcția lor.

Recent, o clientă a doborât două rafturi cu vin din cauză că un angajat i-a recomandat să urmeze traseul semnalizat din magazin. Astfel de comportamente apar frecvent în momentul în care angajații le atrag atenția clienților, scrie  mirror.co.uk.

Ministrul britanic al sănătății, Matt Hancock, a declarat că un al doilea „lockdown” la nivel național este una dintre soluțiile luate în calcul pentru a opri răspândirea noului tip de coronavirus, dar că el nu își dorește o asemenea măsură, informează Reuters.

Marea Britanie. Încă un lanț de supermarketuri scoate pe piață 1000 de locuri de muncă în contextul crizei COVID-19

„Dacă fiecare va respecta regulile, atunci noi vom putea evita viitoare lockdown-uri la nivel național, însă, fără îndoială, noi trebuie să fim pregătiți să acționăm dacă va fi necesar”, a declarat Hancock la BBC. „Eu nu exclud aceasta, (chiar dacă) eu nu-mi doresc acest lucru”, a mai spus el.


Regatul Unit este cea mai lovită țară europeană de pandemia în curs, cu aproape 42.000 de decese înregistrate, și se confruntă cu o creștere rapidă a numărului de noi cazuri de infectări de la sfârșitul vacanței.

Premierul Boris Johnson a declarat în această săptămână că Regatul Unit se confruntă cu al doilea val de COVID-19 și a prezentat noi măsuri de restricție aplicate locuitorilor din regiunile din nordul, nord-vestul și centrul Angliei, cele mai afectate.

Chiar dacă noi restricții au fost introduse în această săptămână, premierul și-a exprimat reticența să impună o nouă izolare totală a țării, în timp ce mai mulți deputați conservatori se arată critici față de măsurile deja luate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
VIDEO șocant: Copil de 12 ani, filmat în timp ce conducea un camion

VIDEO șocant: Copil de 12 ani, filmat în timp ce conducea un camion

Yorkshire. Un român a constrâns o adolescentă cu dizabilități să întrețină relații sexuale cu patru bărbați