in

Anglia introduce noi reguli mai stricte pentru permisul de conducere. „Acești șoferi nu au voie să transporte pasageri”Anglia introduce noi reguli pentru permisele de conducere care vor interzice unor șoferi să transporte pasageri în mașini. Aceste modificări, constând în introducerea treptată a permiselor de conducere, vizează reducerea numărului de accidente mortale în care sunt implicați șoferi tineri.

Noi reglementări pentru șoferii noi

Conform noului proiect de lege pentru permisele de conducere pentru vehicule cu motor, restricțiile se vor aplica șoferilor începători în primele șase luni de la promovarea examenului de conducere.

Ross Moorlock, CEO Brake, a declarat, citat de Birmingham Live: „Încurajăm cu tărie colegii noștri parlamentari să susțină acest proiect de lege și să implementeze măsuri adecvate pentru a-i proteja pe cei care doresc să treacă testul în viitor și să facă drumurile noastre mai sigure pentru toată lumea”.

Marea Britanie: Noile camere AI ale poliției vor detecta automat când șoferii încalcă legea

Kim Leadbeater, parlamentar pentru Batley and Spen, care a prezentat proiectul de lege, a declarat: „Pe lângă restricțiile privind numărul de pasageri per mașină și conducerea pe timp de noapte, excluzând situațiile legate de muncă, îngrijire medicală și urgențe, luăm în considerare și includerea drumurilor rurale, autostrăzi și drumuri cu două benzi la efectuarea examenului.

În plus, noile reglementări vor impune șoferilor să dobândească experiență în diferite condiții de drum în timpul lecțiilor de conducere și să limiteze capacitatea motorului vehiculelor pe care noii șoferi le pot conduce în primele luni de la promovarea testului.

Reacții și sprijin pentru noile reglementări

Nicholas Lyes, director de politici și standarde la IAM RoadSmart, a comentat: „Dovezile din întreaga lume arată că introducerea permiselor de conducere gradate salvează vieți și reduce vătămările acolo unde este introdusă.”

 Studiu în Marea Britanie: de ce mașinile electrice sunt mai periculoase pentru pietoni

„În 2022, peste 300 de persoane au murit în Marea Britanie în urma coliziunilor care au implicat un tânăr șofer, iar peste 4.500 au suferit răni grave. Aceste cifre sunt îngrozitoare și este timpul să luăm măsuri urgente pentru a opri decesele inutile pe drumurile noastre.”

„Prin urmare, susținem introducerea treptată a permiselor de conducere și încurajăm parlamentarii și politicienii tuturor partidelor să susțină acest proiect de lege pentru a salva vieți și pentru a face tinerii șoferi de astăzi șoferii de mâine mai siguri”, a adăugat el.

Noile reglementări vizează creșterea siguranței rutiere prin introducerea de restricții stricte pentru noii șoferi.

O interdicție pentru transport de pasageri și restricții privind conducerea pe timp de noapte și capacitatea motorului pot reduce semnificativ numărul de accidente care implică șoferi tineri. Sprijinul pentru aceste schimbări a fost exprimat atât de organizațiile de siguranță rutieră, cât și de politicienii care doresc să îmbunătățească siguranța rutieră în Marea Britanie.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 4.3]

Marea Britanie, guvernul pregătește populația pentru un atac nuclear. „Aceasta este lista de bunuri de urgență”

Panică la bordul unui avion Ryanair în zbor spre Marea Britanie – pilotul s-a întors la jumătate de oră după decolare