in

Cazurile de Covid explodează la Londra, infecțiile au crescut cu 500% la tineri

Cazurile cresc cu până la 500 la sută în rândul tinerilor din capitală – și infectările cresc și la pensionari

Londra a fost lovită de 140.000 de cazuri confirmate de Covid într-o săptămână, după ce au explodat cu până la 500% în rândul adulților tineri și au crescut și în rândul pensionarilor, arată o analiză Evening Standard.

Șefii din domeniul sănătății îi roagă pe cei care nu au primit încă inoculare Covid să-și facă vaccinul și subliniază că majoritatea pacienților cu coronavirus din spitalele orașului nu sunt complet vaccinați.

Alți sute de mii de londonezi au primit vaccinuri de rapel în ultima săptămână, cu scopul de a se proteja mai bine protejată împotriva variantei Omicron și pentru a împiedica spitalele să fie copleșite.

Analiza a arătat:

  • Au fost 140.942 de cazuri confirmate de Covid anunțate pentru Londra în săptămâna până pe 19 decembrie, de peste trei ori mai multe decât cele 42.455 din prima săptămână a acestei luni, deoarece Omicron a crescut prin oraș. Numărul real de infecții este estimat a fi semnificativ mai mare.
  • Un total de 21.594 de noi infecții au fost anunțate duminică, în scădere față de ultimele trei zile, ceea ce poate ridica speranța că londonezii, care sunt mai precauți, opresc creșterea, deși cifrele în weekend sunt uneori mai mici.
  • Rata de infecție pe șapte zile pentru londonezii cu vârsta cuprinsă între 25 și 29 de ani a crescut cu 501% în săptămâna până la 14 decembrie, ajungând la 2.302 cazuri confirmate la 100.000 în această grupă de vârstă, comparativ cu 383 în săptămâna până la 1 decembrie.
  • Rata de șapte zile a crescut cu 455% pentru londonezii cu vârsta cuprinsă între 20 și 24 de ani în această perioadă, până la 1.846.
  • Pentru cei cu vârste cuprinse între 30 și 34 de ani, aceasta a crescut cu 321%, până la 1.760.
  • Pentru Londra în ansamblu, rata de șapte zile a fost de 1.065 în săptămâna până la 14 decembrie.
  • Mai îngrijorător, rata este în creștere și în rândul persoanelor în vârstă din capitală, care sunt mai predispuse să se îmbolnăvească grav de Covid, deși se crede că vaccinurile reduc semnificativ probabilitatea infectării.
  • Rata de șapte zile în rândul londonezilor cu vârsta cuprinsă între 74 și 79 de ani a crescut cu 174%, comparativ cu 1 decembrie, de la o bază scăzută de 59,6 cazuri confirmate la 100.000 în această grupă de vârstă la 163,4.
  • Pentru grupa de vârstă de 70 până la 74 de ani, aceasta a crescut cu 129%, până la 184,7, iar pentru persoanele de 65 până la 69 de ani, cu 106%, până la 255,2.

Londonezii, îndemnați să facă a treia doză

Louise Bishop, consultant în protecția sănătății la Agenția de Securitate a Sănătății din Marea Britanie din Londra, a declarat: „În prezent, vedem zilnic un număr extrem de mare de infecții Covid la Londra și unele dintre cele mai mari rate de cazuri din ianuarie anul trecut.

Mii de oameni protestează la Londra împotriva restricțiilor și a vaccinării obligatorii


Monitorizăm în mod constant datele pentru a evalua impactul pe care acest val Omicron îl are asupra anumitor categorii demografice și, deși continuăm să vedem rate ridicate și în creștere în populația adultă în vârstă de muncă, acum asistăm la o creștere îngrijorătoare în rândul persoanelor de peste 60 de ani. .”

Ea a adăugat: „Este prea devreme să spunem dacă ratele în creștere ale cazurilor la grupele mai în vârstă se vor traduce într-o creștere a internărilor în spital, deoarece încă nu se știe suficient despre caracteristicile clinice ale Omicron.

SAGE: Regatul Unit trebuie să intre în lockdown două săptămâni înainte de Anul Nou

Cu toate acestea, știm că vaccinurile sunt cea mai bună apărare a noastră, iar datele noastre arată că obținerea vaccinului de rapel este mai eficientă împotriva acestei variante decât doar două doze.

Doar o treime dintre londonezii eligibili au primit doza booster până acum, comparativ cu aproape jumătate pentru Anglia, așa că îi îndemnăm pe londonezi să se prezinte și să fie imunizați cât mai curând posibil, pentru a se menține în siguranță unul pe altul și a se asigura că au cea mai bună protecție pentru Crăciun. ”

Creștere redusă a ratei infecțiilor la copii

Cifrele au arătat, de asemenea, că cele mai mici creșteri ale ratei de șapte zile au fost la copiii cu vârste între cinci și 14 ani, de 17% sau mai puțin, deși acestea sunt încă la o rată ridicată de 1.152 pentru copiii cu vârsta între zece și 14 ani și 890 pentru copiii de cinci până la nouă ani.

Creșterea pentru tinerii cu vârste între 15 și 19 ani a fost de 106%, până la 1.128.

Au existat, de asemenea, rate ridicate pentru persoanele cu vârsta între 35 și 39 de ani, cu 191% până la 1.296, și pentru persoanele cu vârsta între 40 și 44 de ani, cu 99% până la 1.210.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Boris Johnson, pus să aleagă între trei variante de restricții de Crăciun. Una dintre ele: LOCKDOWN total

Boris Johnson, pus să aleagă între trei variante de restricții de Crăciun. Una dintre ele: LOCKDOWN total

Medici abuzați la punctele de frontieră. Scuipați și înjurați de românii din diaspora trimiși în carantină

Medici abuzați la punctele de frontieră. Scuipați și înjurați de românii din diaspora trimiși în carantină