in

Copii din Londra duși la spital cu scorbut, deoarece părinții nu își pot permite fructe și legume

Știri Marea Britanie – Copii cu scorbut la Londra – Părinți săraci din nordul Londrei au fost nevoiți să-și ducă copiii mici la urgență, cu simptome de scorbut, deoarece nu își pot permite fructe și legume.

Copii cu scorbut la Londra

Copii cu scorbut la Londra – Copii de cinci ani, cu simptome precum obrajii inflamați, au fost văzuți stând la coadă cu părinții lor timp de până la patru ore la Barnet Foodshare din Colindale.

Asistenta pensionară Hope Yoloye, care gestionează banca de alimente Barnet, a declarat pentru Local Democracy Reporting Service că încep să se acumuleze cozi în afara magazinului organizației de caritate și că vede mai mulți copii bolnavi de scorbut pe măsură ce criza costului vieții începe.

Imagini ale sărăciei extreme: Cozi la băncile de alimente din Londra. „Ne întoarcem în timp”

„Este sfâșietor”

Copii cu scorbut la Londra – Hope, care a locuit pe Graham Park Estate de 31 de ani, a spus: “Oamenii așteaptă mereu. Este doar sfâșietor. Când ajung acolo pe la 10 dimineața, sunt cel puțin 30 de oameni.

Până când terminăm la ora 14:00, cel puțin 150 de oameni au luat ceea ce le trebuie. Dacă cineva este foame și este disperat, va face orice.”

asistenta de 71 de ani a adăugat: „Malnutriția este o cauză a scorbutului. [Am văzut cazuri] înainte, dar acum este mult mai frecvent. Trebuie să-i sfătuim să meargă uneori la urgență sau la doctori”.

Două treimi din familiile din Marea Britanie ar putea fi în ”sărăcie energetică” până în ianuarie

Scorbutul, boala sărăciei

Copii cu scorbut la Londra – Scorbutul este cauzat de o deficiență de vitamina C și dacă nu este tratat poate duce la epuizare, sângerare, dureri la nivelul membrelor și chiar pierderea dinților.

Barnet Foodshare a fost înființat pentru prima dată pe Graham Park Estate acum 10 ani.

La început, organizatorii cumpărau carne de pe piața Spitalfields și pește din docurile londoneze și le dădeau locuitorilor din nordul Londrei la un preț pe care și l-ar putea permite, scrie MyLondon.news.

Acum, banca de alimente colectează surplusul de bunuri din magazinele locale și gătește mese pentru rezidenți. Banca de alimente în sine a fost, de asemenea, amenințată recent, deoarece costul în creștere al combustibilului i-a afectat pe șoferii voluntari.

Dar, cu ajutorul finanțării din partea organizației caritabile City Bridge Trust a City of London Corporation, banca alimentară are destui bani pentru a rămâne deschisă timp de doi ani.

Consecințele sărăciei în Anglia: cele mai sărace femei au aceeași sănătate la 60 de ani ca și cele mai bogate la 76 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.5]

Liz Truss câștigă cursa pentru conducerea conservatorilor și devine prim-ministru

Tânăr de 24 de ani neînarmat, împușcat mortal de poliție la Londra