in

Chiriile din Marea Britanie cresc până la cel mai înalt nivel din istorie

Chiriile din Londra sunt la NIVEL RECORD. Cea mai RAPIDĂ creștere din ISTORIE

Știri Marea Britanie – Creșterea chiriilor în Marea Britanie – Chiriile din Marea Britanie sunt mai mari decât în ​​orice alt moment al istoriei, după ce au crescut cu procente record în ultimul an.

Creșterea chiriilor în Marea Britanie

Indicele prețurilor chiriilor pentru locuințe private (IPHRP) publicat în această săptămână arată că prețurile chiriilor private din Regatul Unit au crescut cu trei procente în cele 12 luni până în iunie 2022, cea mai mare rată anuală de creștere de când Oficiul pentru Statistică Națională (ONS) a implementat măsurătoarea în Ianuarie 2016.

Cele mai recente date de la companiile imobiliare din sectorul privat dau această cifră mult mai mare, Rightmove constatând o creștere anuală de 12%, iar HomeLet 10,5%.

Potrivit IPHRP, prețurile chiriilor private au crescut cu 2,9% în Anglia, 1,9% în Țara Galilor și 3,5% în Scoția în ultimul an.

East Midlands a înregistrat cea mai mare creștere anuală a prețurilor de închiriere private, 4,3%, în timp ce Londra a înregistrat cea mai scăzută creștere, cu 1,7%. 

Deși mai stabil, IPHRP vine cu cifre semnificativ mai mici decât cifrele din sectorul privat, deoarece ia în considerare chiriile existente, mai degrabă decât să se concentreze pe închirierile noi. 

Marea Britanie, cea mai rapidă creștere a prețurilor chiriilor din ultimii 5 ani

Rightmove: plus 15% la Londra

Creșterea chiriilor în Marea Britanie – Rightmove a constatat că creșterea anuală a Londrei depășește 15%, cea mai mare înregistrată vreodată pentru orice regiune, pentru a atinge o nouă medie record pentru chirie, de 2.257 de lire sterline pe lună calendaristică.

În afara Londrei, portalul imobiliar a constatat că chiriile medii solicitate au crescut cu 19% în cei doi ani de când a început pandemia , rezultând o creștere a prețurilor similară cu cea din cei opt ani care au precedat pandemia.

Creșterea chiriilor în Marea Britanie – Prețul mediu de închiriere pentru o nouă închiriere în Marea Britanie a fost de 1.103 lire sterline pe lună calendaristică în iunie, potrivit HomeLet, iar plățile lunare ale chiriei sunt acum cu aproximativ 40% mai mari decât erau acum zece ani, scrie express.co.uk.

ȘOC pentru cei care locuiesc în Marea Britanie. Chiriile cresc în toată țara și alimentează criza

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

frontiera uk

Din 2024, intrarea în UK diferită: străinilor li se va cere viză, cazier judiciar, fotografii și plata a 18 lire sterline în cadrul unor controale de tip american

BPOC

Marea Britanie, salariile mici și locuințele umede duc la decese prin boli pulmonare: ”Una dintre cele mai mari probleme de sănătate”