in

Marea Britanie a fost forțată să ia electricitate din Belgia în timpul caniculei și a plătit cel mai mare preț din istorie: plus 5.000%

Știri Marea Britanie – Criză în sistemul electric britanic – Marea Britanie a fost forțată să importe electricitate din Belgia în timpul caniculei pentru a îndepărta riscul unui blackout la Londra și a plătit cel mai mare preț din istorie – cu 5.000% MAI MULT decât prețul obișnuit.

Criză în sistemul electric britanic


Criza fără precedent din sistemul electric britanic a adus Londra aproape de blackout. Și doar plătind un preț record de 9.724 de lire sterline pe megawat oră, luminile au rămas aprinse. Media prețului la curent în ultima vreme a fost de 178 de lire pe MWh.

Creșterea prețului, cu peste 5.000% a venit după discuții de urgență cu furnizorii belgieni. Belgienii au pornit centrale vechi pentru a trimite electricitate peste Canal – la un preț exorbitant.
Controlorii aproape forțați să „deconecteze casele de la electricitate”, scrie Daily Mail.

Șase milioane de gospodării din Regatul Unit se vor confrunta cu întreruperi de curent în această iarnă, pe măsură ce criza energetică se adâncește

Cel mai mare preț din istorie

Criză în sistemul electric britanic – Marea Britanie a plătit cel mai mare preț înregistrat pentru electricitate în Londra săptămâna trecută, în timp ce capitala a evitat la limită o întrerupere a curentului electric.

Operatorul sistemului de electricitate al rețelei naționale (ESO) a fost forțat să plătească Belgiei 9.724,54 lire sterline pe megawatt-oră, mai mult de 5.000% din prețul obișnuit de miercuri.

În caz contrar, controlorii ar fi trebuit să deconecteze casele, forțând o întrerupere de curent în sud-estul Londrei, a raportat Bloomberg.

Prețul mediu plătit pentru un megawat oră de energie electrică până în acest an este de 178 de lire sterline.

Londra, valul de căldură a dus la cea mai aglomerată zi a pompierilor de la Al Doilea Război Mondial

Cea mai fierbinte zi

Criză în sistemul electric britanic – O serie de probleme în jurul celor mai fierbinți zile înregistrate în Regatul Unit a dus la constrângeri extreme în sistemul de alimentare și a crescut cererea.

Temperaturile au crescut peste 40 de grade în Marea Britanie marțea trecută, iar Brigada de Pompieri din Londra a raportat cea mai aglomerată zi de după cel de-al Doilea Război Mondial, deoarece valul de căldură a dus la sute de incendii în oraș.

Creșterea cererii de energie în Europa, combinată cu blocajele în rețea, au forțat ESO să cumpere electricitate din Belgia la cel mai mare preț pe care Marea Britanie l-a plătit vreodată pentru a menține curentul electric.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]

cumparat sat franta

Doi englezi au cumpărat un sat întreg în Franța cu 26.000 de euro, în Marea Britanie trăiau într-o rulotă

police england

Fetiță de 8 ani găsită fără suflare, a fost înjunghiată și apoi abandonată în centrul orașului Boston