in ,

Criza coronavirus: În Marea Britanie s-au înregistrat mai puține decese decât în ziua precedentă. Numărul morților a ajuns la 465

Marea Britanie a înregistrat ieri, 25 martie, 43 de decese din cauza coronavirus, comparativ cu 87 înregistrate cu o zi înainte, iar noile infecții au crescut cu 1.452 de cazuri, la 9.529.

Încă 28 de pacienți au murit în Anglia, alți șase în Scoția, cinci în Țara Galilor și patru în Irlanda de Nord – ceea ce a dus ca numărul total de decese să ajungă la 465 în Marea Britanie.

Printre cazurile fatale este cel al unui bărbat de 47 de ani, care nu avea o altă afecțiune cunoscută. Celelalte persoane care au murit, inclusiv una în vârstă de 93 de ani, aveau și alte probleme de sănătate.

O britanică de 36 de ani cu simptome de coronavirus a murit în apartamentul ei. I s-a spus că nu e o prioritate pentru spital

Tânără de 21 de ani, fără probleme de sănătate, ucisă de coronavirus în Marea Britanie

În ciuda faptului că ritmul deceselor a scăzut la jumătate, țara a înregistrat un record în ceea ce privește numărul de cazuri miercuri, 25 martie, cu 1.452 de pacienți noi care au contractat virusul mortal, aducând numărul total de cazuri la 9.529.

Ministerul Sănătății a confirmat că un număr de 97.019 de persoane au fost testate, dintre care 87.490 negative. Actualizarea ministerului este de 463 de persoane ucise de virus, însă datele nu acoperă o perioadă de 24 de ore.

Adevărata dimensiune a focarului nu este clară, deoarece numai pacienții din spital sunt testați testați în acest moment. Dimensiunea reală a focarului este probabil să se apropie de cifra de 400.000, au spus specialiștii.

În ciuda îndrumărilor clare ale guvernului, mulți britanici continuă să ignore regulile.

În Shepherd’s Bush, oamenii ieșiseră ieri la soare, fiind îndrumați de polițiști spre casele lor.

Alții au ieșit la plimbare în Parcul Battersea, din sud-vestul Londrei, pe plaja din Portsmouth sau în orașul de coastă Eastbourne, în ciuda faptului că primul ministru le-a cerut oamenilor să rămână acasă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O britanică de 36 de ani cu simptome de coronavirus a murit în apartamentul ei. I s-a spus că nu e o prioritate pentru spital

Dragoste în vremea pandemiei

Dragoste în vremea pandemiei. Se poate răspândi coronavirus prin sex?