in ,

O britanică de 36 de ani cu simptome de coronavirus a murit în apartamentul ei. I s-a spus că nu e o prioritate pentru spital

O femeie de 36 de ani a murit în propria casă, infectată cu coronavirus, după ce a sunat la numărul de urgență și i s-a spus că nu este o prioritate.

Kaya Williams, mamă a trei copii, a murit în apartamentul ei după ce a sunat la 999 unde i s-a spus că nu este o prioritate, în ciuda simptomelor de coronavirus pe care le prezenta.

Femeia a decedat în apartamentul ei din Peckham, a doua zi după ce operatorii de la numărul de urgență i-au spus să se îngrijească de acasă.

Kaya a murit sâmbătă, 21 martie, când paramedicii au venit pe adresa ei din sudul Londrei, scrie Daily Mail.

Soțul Fabian Willams a declarat pentru The Guardian că soția sa suferise de tuse, febră mare și dureri severe de piept și stomac.

Documentele au dezvăluit că a fost tratată ca un caz suspect de coronavirus atunci când i s-a spus să rămână acasă.

Nu era o prioritate

„Am sunat la 999 pentru că soția mea nu putea să respire, vomita și avea dureri în stomac. Când vorbeam cu ei, starea sa s-a înrăutățit și mi-au spus să o întind pe podea”, a spus bărbatul.

Tânără de 21 de ani, fără probleme de sănătate, ucisă de coronavirus în Marea Britanie

Britanică din Spania, arestată după ce a nesocotit starea de urgență și a făcut baie într-o piscină în aer liber

Un paramedic a venit la 8.32 dimineața, dar a spus că femeia nu va fi admisă în spital.

„Mi-a spus că spitalul nu o va lua, nu este o prioritate. Nu a stat foarte mult și a ieșit afară să-și scrie raportul și mi l-a dat prin ușă”, a mai declarat soțul femeii.

Când starea soției sale s-a agravat a doua zi, domnul Williams i-a făcut baie și a ajutat-o ​​să o îmbrace.

El a lăsat-o să se odihnească în salon, iar când s-a întors femeia căzuse. „Era deja moartă”, a spus el pentru The Guardian.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul Sănătății din România, Victor Costache, și-a dat demisia

Criza coronavirus: În Marea Britanie s-au înregistrat mai puține decese decât în ziua precedentă. Numărul morților a ajuns la 465