in

”Englezii sunt prea leneși!” Proprietarul unei cafenele critică Brexitul care stopează fluxul de personal din UE

”Englezii sunt prea leneși!” Proprietarul unei cafenele critică Brexitul care stopează fluxul de personal din UE.

Proprietarul unei cafenele din Tottenham, a izbucnit într-un interviu, tinând un discurs feroce la adresa englezilor care sunt “prea leneși” pentru a lucra în barul său, și a criticat Brexitul pentru că îl împiedică să angajeze cu ușurință personal din UE, scrie express.co.uk.

”Englezii sunt prea leneși!”

Proprietarul furios s-a plâns de lipsa de dorință a muncitorilor englezi de a solicita un loc de muncă la cafeneaua sa, deoarece sunt “prea leneși”. Gianni din Tottenham a izbucnit din cauza luptei cu care se confruntă afacerile de după Brexit pentru a-și completa posturile vacante, în timp ce se străduiește să atragă muncitorii locali să aplice.

Vorbind pentru LBC, el a spus: “Nu pot găsi personal care să ocupe locurile de muncă. De la Covid, mă lupt să găsesc personal. Dar nativii englezi nu vor să facă acest tip de muncă – ei vor să facă muncă de birou, să lucreze de acasă, de la 9 la 5 sau de la 9 la 4. Viață ușoară, slujbe confortabile.”

Întrebat dacă Brexitul a complicat și mai mult situația, Gianni a menționat că încetarea libertății de circulație și implementarea noilor cerințe privind vizele, care exclud afacerea sa, au făcut mai dificilă angajarea de angajați.

Gianni a susținut că Brexit a făcut mai dificil pentru el să angajeze personal din UE. “Acum, guvernul face ca să fie și mai greu pentru oameni să vină aici și să depună o cerere de stabilire și să caute un loc de muncă.

“Am avut o chelneriță care a venit la mine, avea pregătire, făcuse totul. “Poți începe mâine?” și ea a mi-a spus: “Nu pot începe să lucrez, nu am rezidența legală”.

“Dacă vreau să îi ajut, nu pot să fac asta, trebuie să fie o industrie care se potrivește cu modul de lucru al Guvernului”, a mai spus el.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4]

BPOC

Marea Britanie, salariile mici și locuințele umede duc la decese prin boli pulmonare: ”Una dintre cele mai mari probleme de sănătate”

Londra, weekend șocant de violență: doi bărbați împușcați și un alt bărbat înjunghiat mortal, plus alți cinci înjunghiați