in

Femeie de 43 de ani „înjunghiată în gât” într-un parc din nordul Londrei, poliția caută martori

 Știri Marea BritanieFemeie înjunghiată în gât la Londra – O femeie a fost înjunghiată „îngrozitor” în gât în ​​fața unui grup de oameni într-un parc din nordul Londrei. Poliția caută membri ai grupului care au asistat la atacul asupra femeii de 43 de ani din Lordship Lane Recreation Ground din Tottenham.

Femeie înjunghiată în gât la Londra

Ofițerii au fost trimiși în parcul popular după ce a fost raportat un atac în jurul orei 22:00, pe 18 mai.

Au găsit-o pe femeia cu ceea ce părea a fi „răni tăiate” la gât.

Ea a fost tratată de serviciile de ambulanță din Londra și de medicii Ambulanței Aeriene din Londra înainte de a fi dusă la un spital din estul Londrei, unde starea ei a fost evaluată ca „nu pune viața în pericol”.

Un bărbat de 59 de ani, cunoscut femeii, a fost arestat și acuzat de tentativă de omor, scrie Evening Standard.

Poliția caută martori

Femeie înjunghiată în gât la Londra – Cu toate acestea, poliția continuă să ceară tuturor celor care au văzut incidentul să se prezinte.

DC Simon Davis, care investighează, a declarat: „Știm că victima și suspectul erau cu un grup de alte persoane când s-a desfășurat acest incident oribil. Avem nevoie de acei oameni să vină în față și să ne ajute să ne dezvoltăm înțelegerea a ceea ce a avut loc. Vă rugăm să faceți ceea ce trebuie și să ne contactați imediat.”

Oricine a văzut sau auzit ceva neobișnuit sau suspect în zonă în jurul orei incidentului este îndemnat să sune la 101, dând referința 8253/18MAY. Informațiile pot fi furnizate și Crimestoppers, în mod anonim, la 0800 555 111.

Tânără avocată de 35 de ani, atacată și ucisă pe stradă la Londra. „Un suflet atât de dulce care merita mult mai mult de la viață”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

pacienti uk

Marea Britanie, sistemul de sănătate în criză: pacienții din spitale sunt tratați pe coridoare și zone de așteptare

Fermierii englezi vor fi plătiți cu până la 100.000 de lire sterline pentru a renunța a activitate