in

Femeile musulmane care nu știu engleza vor fi deportate din UK

David Cameron a lansat un atac dur la adresa comunității musulmane din Marea Britanie, amenințând că se va trece la deportarea femeilor care vin pentru întregirea familiilor și nu știu limba engleză la nivel conversațional.

Potrivit The Guardian, primul ministru le-a trimis pe femeile musulmane să ia lecții de limba engleză, ceea ce ar ajuta, spune el, la stoparea radicalizării. El a spus că cei care nu își îmbunătățesc nivelul limbii engleze ar putea să fie forțați să părăsească Marea Britanie.

Guvernul a pus la dispoziție un fond de 20 de milioane de lire sterline pentru cursuri de limbă destinate femeilor musulmane. El a subliniat că 38.000 de femei nu pot vorbi engleza și 190.000 abia înțeleg câte ceva.

Cameron a mai spus că, din luna octombrie a acestui ani, cele care vin cu o viză de cinci ani pentru a sta lângă soții lor vor fi testate după doi ani și jumătate, iar dacă nu și-au îmbunătățit cunoștințele de limbă vor fi trimise acasă.

Premierul britanic a mai declarat că unii dintre musulmani vin din comunități patriarhale, unde bărbații nu le permit consoartelor să vorbească limba engleză. El a spus că nu vede o legătură între radicalizare și cunoașterea limbii engleze, însă cei care nu știu să vorbească engleza ar fi mai sensibili la extremism.

„Dacă nu ești în stare să vorbești limba engleză, nu ești în măsură să te integrezi și prin urmare vei avea probleme în ați înțelege identitatea și ai putea fi sensibil la mesajul extremist al Daesh”, a declarat Cameron pentru Radio BBC 4.

Guvernul estimează că în Anglia există în jur de 190.000 de femei musulmane care vorbesc puțin sau deloc limba engleză.

Adriana Ebrahim, convertirea la Islam și cucerirea Europei. Fără arme

VIDEO – Doi musulmani isi fac rugaciunea nestingheriți in mijlocul mulțimii

Suspectul incendierii celei mai mari moschei din Londra are 14 ani

Arabia Saudită vrea să construiască 200 de moschei în EUROPA. VEZI unde le vrea ridicate!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Facebook instituie cenzura. Vezi ce mesaje vor fi șterse

Mare Britanie, tot mai aproape de ieșirea din UE. Oficialii europeni nu sunt de acord cu propunerile