in

Incident în centrul Londrei, un autobuz cu etaj a intrat în viteză într-o cafenea de pe New Oxford Street

Incident teribil în centrul Londrei: Un autobuz uriaș cu etaj a intrat în viteză într-o cafenea pe o stradă aglomerată aproape de stația Tottenham Court Road în această dimineață. Numeroși polițisti și pompieri sunt în prezent la fața locului, după ce autobuzul galben s-a izbit de o cafenea Costa pe New Oxford Street.

HMRC anunță noi reguli pentru persoanele din Marea Britanie care vând articole online

Potrivit Brigăzii de Pompieri din Londra, un bărbat a suferit răni, dar a reușit să scape din autobuz după ce acesta s-a prăbușit. Paramedicii l-au îngrijit la fața locului.

Imagini șocante care circulă pe rețelele de socializare arată autobuzul ieșind din zidul cafenelei Costa. Se văd cioburi sparte de sticlă împrăștiate pe trotuar. Se vede și răspunsul mare de urgență, cu mai multe ambulanțe și mașini de pompieri. Pompierii par să evalueze amploarea pagubelor.

Accident teribil pe autostradă, lângă Liverpool: un autobuz cu elevi s-a răsturnat, șoferul și o fată au murit, zeci de răniți

Un purtător de cuvânt al Brigăzii de Pompieri din Londra a declarat: „Pompierii sunt la locul unei coliziuni rutiere pe New Oxford Street din Soho. Un autobuz cu etaj s-a ciocnit de fațada unei clădiri. Un bărbat a părăsit autobuzul înainte de sosirea Brigăzii și este evaluat la fața locului de echipajele Serviciului de Ambulanță din Londra.

În prezent, nu există alte rapoarte de răniți. Drumurile sunt închise și oamenii sunt sfătuiți să evite zona în acest moment. Brigada a fost chemată la 10.11. Două mașini de pompieri și două unități de pompieri și salvare de la stațiile de pompieri Soho, Euston și Battersea sunt la fața locului”, scrie Mirror.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1]

Marea Britanie duce lipsă acută de muncitori

Marea Britanie face schimbări majore în ceea ce privește vizele de muncă

Alocarea aleatorie a locurilor în avioane, nebunia care desparte familiile: „Apar certuri care pun în pericol siguranța zborurilor”