in

Accident teribil pe autostradă, lângă Liverpool: un autobuz cu elevi s-a răsturnat, șoferul și o fată au murit, zeci de răniți

Accident teribil pe autostradă, lângă Liverpool: un autobuz cu elevi s-a răsturnat, șoferul și o fată au murit, zeci de răniți. Un autobuz care transporta elevi de la două școli s-a răsturnat într-un accident îngrozitor pe M53. Aproximativ 10 vehicule de poliție, patru mașini de pompieri și cinci ambulanțe au alergat spre zona din Merseyside imediat după ora 8 dimineața. North West Air Ambulance Services a fost, de asemenea, deplasat la fața locului, unde o parte a autostrăzii a fost închisă în întregime.
>>> Studenții universitari din Marea Britanie se confruntă cu creșteri fără precedent ale chiriilor

Accident teribil pe autostradă, lângă Liverpool

Poliția din Merseyside a confirmat că la bordul autobuzului se aflau 54 de persoane, inclusiv șoferul și fata care a murit. Doi copii care au fost duși de la fața locului la Spitalul de Copii Alder Hey rămân în stare gravă.

Alți opt copii au fost duși la Spitalul Contesa din Chester și Spitalul Arrowe Park în urma unei evaluări clinice la un centru de instruire al serviciului de urgență din Wallasey.
>>> Copiii mai bogați din Marea Britanie „au avut cea mai mare scădere a sănătății mintale în timpul pandemiei”

Un șofer a postat o fotografie cu un autocar întors pe o parte și tinerii stăteau afară. El a scris: „Accident pe M53 spre Liverpool, imediat după J5”. Potrivit unui consilier local, accidentul implică un autocar care călătorea la Calday Grange Grammar School și West Kirby Grammar School for Girls.

Autobuzul a lovit o bară de protecție

Un purtător de cuvânt al poliției din Merseyside a declarat: „Imediat după ora 8 dimineața, am primit un raport conform căruia un autobuz a lovit o barieră de protecție și apoi s-a răsturnat pe joncțiunea 5 a M53. Intersecțiile 3-5 ale M53 au fost închise în ambele direcții. Serviciul de pompieri și salvare din Merseyside au asigurat îndepărtarea în siguranță a pasagerilor, iar Serviciul de Ambulanță Nord-Vest au fost la fața locului pentru a asista pe oricine necesita tratament.”

La fața locului s-au aflat și ofițeri de trafic pe autostrăzile naționale, oferind asistență în gestionarea traficului. Șoferii au fost sfătuiți să evite zona și să găsească rute alternative.

sursa: mirror.co.uk

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

chirii studenti uk

Studenții universitari din Marea Britanie se confruntă cu creșteri fără precedent ale chiriilor

Reducere la facturile de iarnă

Zeci de mii de clienți de energie vor primi 50% reducere la facturile lor în această iarnă – vă calificați?