Menu
in

Învățătoare din Marea Britanie moare brusc la doar 26 de ani. „Era în formă, făcea 10.000 de pași pe zi”

Învățătoare din Marea Britanie moare brusc – O școală pentru copii din Cumbria a fost lăsată îndurerată de moartea bruscă și neașteptată a unei tinere învățătoare pe nume Rachel Morgan.
>>> Tânără de 21 de ani moare în somn la Stoke-on-Trent. Mama ei, cu inima frântă, îi aduce un omagiu emoționant

Învățătoare din Marea Britanie moare brusc

Profesoara iubită de copii a murit la doar 26 de ani, lăsând devastați elevii de la școala primară Kells din Cumbria. Moartea ei a lăsat „un gol uriaș” în comunitate, iar omagiile s-au revărsat pentru Rachel Morgan, care este descrisă ca fiind „pasionată de copii” și ca o persoană căreia cu adevărat „îi plăcea să fie cu ei”.

Cauza morții lui Rachel nu a fost încă confirmată, scrie Daily Express.

Școala primară Kells urmează să se închidă vineri pentru a le oferi colegilor lui Rachel șansa de a participa la înmormântarea ei. Directoarea școlii, Wendy Figes i-a adus un omagiu. Doamna Figes a spus: „Rachel Morgan a lucrat ca profesoară la Kells Infants School din ianuarie 2022.

Înainte de această numire, ea a lucrat în alte școli locale și a influențat un număr mare de vieți tinere.

În timpul școlii Kells Infants, ea a supravegheat dezvoltarea și îmbunătățirea scrisului și, de asemenea, a făcut ore de matematică.
>>> Băiat de 12 ani din Londra moare la școală din cauza unui atac de cord

„A avut un interes deosebit pentru sănătatea mintală și bunăstarea și a condus cluburi după școală care susțin acest lucru, inclusiv mindfulness și yoga.

Rachel avea o pasiune pentru sănătate și fitness și era un membru pasionat al sălii de fitness locale, dar se alătura și colegilor săptămânal la jogging-uri locale, după școală.

Acest lucru a ajutat-o ​​să-și atingă obiectivul personal de a atinge cel puțin 10.000 de pași în fiecare zi, o performanță pe care a menținut-o timp de 600 de zile consecutive”.

Ea a adăugat: „Rachel era pasionată de copii și îi plăcea să fie cu ei. A avut o manieră calmă, liniștită și i-a făcut pe toți să se simtă în largul lor în prezența ei.”
>>> Fetiță de 10 ani moare după un „stop cardiac” brusc la centrul de agrement Putney

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 4.5]
Exit mobile version