in

Londra: Apartament cu WC… sub pat pentru 800 de lire sterline pe lună

Un apartament tip studio, cu mașină de spălat, bucătărie și toaletă sub pat se închiriază în Londra pentru 754 de lire sterline pe lună.

Unii ar spune că arată mai rău decât o celulă de închisoare, însă agenții imobiliari laudă apartamentul situat în nordul Londrei.

Locuința are o chicinetă, duș, toaletă, mașină de spălat, canapea și pat – toate înghesuite într-o cameră foarte mică.

Pentru a economisi spațiu, mai multe facilități au fost montate sub pat, care se află la câțiva metri deasupra podelei.

Noul ocupant va trebui să ajungă în pat, în fiecare zi, folosind o scară.

Însă camera are un preț destul de piperat, având în vedere că se află la „o aruncătură de băț” de stația de metrou Mornington Crescent.

De asemenea, este aproape de o serie de zone foarte apreciate, inclusiv Piața Camden și Gara St. Pancras, de unde pleacă trenurile Eurostar către Paris.

Costul apartamentului nu include și utilitățile, Zoopla estimând că suma totală de plătit pentru acesta ar fi în jurul a 830 de lire sterline.

Utilizatorii rețelelor sociale au reacționat după ce fotografia a devenit virală pe Twitter, unii comparând micul apartament cu… o „închisoare”.

Alții au salutat „utilizarea inteligentă a spațiului”.

Un comentator a glumit: „Acesta trebuie să fie un fel de încălcare a drepturilor omului”, în timp ce altul a spus: „Este tipul de cameră pe care aș construi-o în Minecraft”.

Barking. Un chiriaș român a lăsat apartamentul în care stătea infestat cu viermi și cu datorii de mii de lire sterline

Unul dintre utilizatori a spus: „Unele închisori sunt mai mari decât asta… și cu 754 lire sterline mai ieftine”.

La începutul acestei veri, un mic studio cu duș și chiuvetă lângă pat a fost pus în vânzare cu 200.000 de lire sterline.

Proprietatea – în Notting Hill, Londra – are puțin mai mult decât un pat de o persoană, o plită și un duș în interior.

În altă parte, în Londra, o proprietate mai îngustă decât un autobuz a fost scoasă la vânzare în iulie pentru 700.000 de lire sterline.
Ministrul de Finanțe britanic, acuzat că vrea să crească TAXELE. A apărut și dovada: „Va trebui să facem unele lucruri dificile”

După COVID-19, Anglia se confruntă cu o altă boală teribilă. Poate cauza infecții în uter, rect, gât și ochi