in

Londra: Bebeluș mort la câteva zile de la naștere. Spitalul unde s-a născut este sub investigație

Un spital din Londra este sub anchetă după moartea unui bebeluș născut la maternitatea unității sanitare respective.

Este vorba despre Spitalul St. George din Tooting, sudul Londrei, acolo unde, la 16 noiembrie anul trecut a venit pe lume Bethan, un bebeluș a cărui naștere nu ar fi trebuit să creeze probleme, scrie My London.

Cu toate acestea, cu doar o oră înainte de naștere, bătăile inimii lui Bethan au scăzut brusc, ceea ce a dus la îngrijorarea moașelor care au început să verifice dacă problema nu a fost cauzată de mișcările mamei din timpul travaliului.

Doctorul Lorin Lasaking, un obstetrician de la Spitalul St. Mary din Paddington, acolo unde a născut de trei ori ducesa de Cambridge, a declarat anchetatorilor că într-o situație de genul acesta ar trebui să se facă un apel de urgență în aproximativ trei minute.

Cu toate acestea, medicii nu au fost chemați decât după 20 de minute.

În acest timp, moașa a continuat să facă ceea ce a crezut că este necesar.

„Nu există nicio îndoială că acest copil a avut acidoză metabolică severă”, a adăugat dr. Lasaking, explicând că a avut loc o respirație anaerobă, ceea ce a dus la o acumulare de acid lactic în corpul lui Bethan.

„Majoritatea pagubelor s-au produs în mod clar în timpul travaliului, în special în ultimele minute”, a adăugat medicul specialist.

Bebelușul Bethan a fost resuscitat în spital după ce s-a născut și a fost ținut într-un incubator, în unitatea de nou-născuți, timp de trei zile, în scopul de a limita afectarea creierului.

Cu toate acestea, fetița nu și-a revenit.

După ce părinții au hotărât oprirea ventilației, Bethan a continuat să respire singură până a murit pe 26 noiembrie anul trecut, la doar nouă zile de la naștere.

Crimă cumplită! Adolescentă de 16 ani își omoară bebelușul nou-născut. Mama ei, plecată în Anglia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Irlanda: Români acuzați că au tâlhărit două prostituate

Gestul acestui bărbat într-o stație de metrou din Londra i-a șocat pe ceilalți călători