in

Londra, mii de gospodării vor primi vouchere de supermarket în valoare de 175 de lire sterline în luna octombrie

Vouchere de supermarket în valoare de 175 de lire - Consiliul local din Ealing a anunțat că mii de gospodării vor primi vouchere de supermarket în valoare de 175 de lire sterline în luna octombrie,

Vouchere de supermarket în valoare de 175 de lire – Consiliul local din Ealing a anunțat că mii de gospodării vor primi vouchere de supermarket în valoare de 175 de lire sterline în luna octombrie, pentru a ajuta la costul vieții în această perioadă dificilă. Aceste vouchere vor fi plătite de consiliu prin intermediul fondului său de sprijin pentru gospodărie, o inițiativă guvernamentală care are ca scop ajutorarea celor mai vulnerabili cetățeni.
>>> Mii de familii din Marea Britanie vor primi vouchere de supermarket de 100 de lire sterline

Vouchere de supermarket de 175 de lire

Schema de fonduri pentru sprijinul gospodăriei (Household support fund) a fost introdusă în 2021 și a fost extinsă în fiecare an. Aceasta implică ca fiecare consiliu local să primească o anumită sumă de bani pe care să o cheltuiască pentru sprijinirea familiilor în dificultate. În cazul Consiliului Ealing, acești bani sunt utilizați pentru a emite vouchere de supermarket către familiile aflate în nevoie în această zonă.

Anumite criterii sunt luate în considerare pentru a determina cine va primi aceste vouchere. De exemplu, gospodăriile care primesc beneficii pentru locuințe sau sprijin fiscal din partea consiliului, dar nu primesc beneficii de la Departamentul pentru Muncă și Pensii, vor primi voucherele de 175 de lire sterline. De asemenea, familiile care sunt în îngrijire non-rezidențială și la costurile de îngrijire contribuie consiliul, vor primi vouchere în valoare de 100 de lire sterline. Aceste vouchere vor fi emise prin Oficiul Poștal și nu va fi nevoie ca beneficiarii să facă o cerere separată pentru a le primi.
>>> Bancă importantă din Marea Britanie oferă tuturor clienților 200 lire sterline în numerar

Aceasta nu este prima dată când Consiliul Ealing oferă sprijin financiar familiilor aflate în dificultate. Încă din luna mai a acestui an, familiile care se încadrează în anumite categorii au primit vouchere de diferite valori pentru a-i ajuta să facă față costurilor de viață ridicate. Această inițiativă se bucură de succes și continuă să ofere sprijin suplimentar pentru cei care au nevoie.

În concluzie, acest efort al Consiliului Ealing de a sprijini gospodăriile vulnerabile cu vouchere de supermarket este un pas important în asigurarea că cei mai nevoiași cetățeni primesc ajutorul necesar pentru a face față costurilor vieții. Aceste vouchere nu doar că vor ajuta la asigurarea hranei pentru familiile în dificultate, dar vor și oferi un sprijin emoțional important în această perioadă complicată.
>>> Chiriile din Marea Britanie cresc într-un ritm record, „cea mai mare rată din 2006”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.5]

Moarte suspectă a unei foste înotătoare olimpice

Moarte suspectă a unei foste înotătoare olimpice britanice: ”Mami nu se trezește!”

Mii de persoane blocate și 500 de zboruri anulate de o „problemă tehnică” în Marea Britanie

Mii de persoane blocate și 500 de zboruri anulate de o „problemă tehnică” în Marea Britanie