in

Bancă importantă din Marea Britanie oferă tuturor clienților 200 lire sterline în numerar dacă fac o simplă modificare a contului

Această bancă oferă 200 de lire sterline

Această bancă oferă 200 de lire sterline oricărei persoane care trece de la un cont curent deținut în altă parte la contul său bancar Reward. Pentru a fi eligibili, clienții trebuie să treacă de la un cont curent deținut în altă parte la contul bancar NatWest Reward și să cheltuie prin acesta cel puțin 1.250 lire sterline în următoarele 60 de zile.
>>> Pensia de stat va avea o creștere uriașă – pensionarii ar putea primi peste 11.000 de lire sterline în plus

Această bancă oferă 200 de lire sterline

Dacă îndepliniți criteriile, numerarul va ajunge în contul dvs. în termen de o săptămână. Va trebui să aveți 18 ani sau peste și să fiți rezident în Regatul Unit pentru a aplica pentru ofertă. Nu veți fi eligibil dacă ați beneficiat anterior de o ofertă de schimb de numerar de la NatWest, Royal Bank of Scotland sau Ulster Bank între 1 octombrie 2017 și 13 februarie anul acesta.

Contul vine cu o taxă lunară de 2 lire sterline, dar puteți câștiga recompense în timp ce faceți cumpărături la retailerii parteneri NatWest, inclusiv Argos, Morrisons și Caffe Nero.
>>> Londra, mii de gospodării vor primi vouchere de supermarket în valoare de 175 de lire sterline în luna octombrie

Această bancă oferă 200 de lire sterline – Banca precizează pe site-ul său: „Am conceput Serviciul de schimbare a contului curent pentru a vă permite să vă schimbați contul curent de la o bancă sau societate de construcție la alta într-un mod simplu, fiabil și fără stres. Va dura doar șapte zile lucrătoare. “

Oricine dorește să aplice o poate face online sau prin intermediul aplicației. NatWest va trimite apoi o solicitare băncii dvs. actuale pentru confirmare. Ulterior, contul dvs. vechi va fi închis, iar soldul dvs. și orice plăți obișnuite, cum ar fi debitările directe, vor fi mutate în noul cont, scrie Mirror.
>>> Chiriile din Marea Britanie cresc într-un ritm record, „cea mai mare rată din 2006”

Oferta de la Halifax: 150 de lire

În mod similar, Halifax oferă acum 150 lire oricărei persoane care trece de la un alt furnizor bancar la un nou cont Reward Current sau Ultimate Reward Current. Oferta se încheie pe 31 august.

Banca spune pe site-ul său: „Nu veți fi eligibil dacă ați primit o ofertă de schimbare din aprilie 2020 pentru trecerea la orice cont Lloyds sau Halifax Bank. Este posibil să trebuiască să plătiți o taxă lunară pentru a menține contul”.

Oricine are un cont curent Halifax Reward trebuie să cheltuie 500 lire pe card în fiecare lună pentru a-și obține recompensa – cum ar fi un bilet de cinema – sau să păstreze cel puțin 5.000 lire în cont în fiecare zi a lunii. De asemenea, va trebui să plătiți cel puțin 1.500 GBP în cont și să rămâneți în credit.

Există o taxă lunară de 3 lire pe lună pentru menținerea contului, dar aceasta este gratuită dacă plătiți 1.500 lire sau mai mult în fiecare lună. Între timp, orice client cu un cont curent Halifax Ultimate Reward poate avea acces la avantaje, cum ar fi asigurarea de călătorie de familie la nivel mondial, acoperirea familiei pentru defalcare AA și asigurarea pentru telefonul mobil. Ei trebuie să plătească o taxă lunară de 17 lire.
>>> Mii de familii din Marea Britanie vor primi vouchere de supermarket de 100 de lire sterline

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.3]

Infirmieră condamnată pentru uciderea a 7 nou-născuți

Infirmieră condamnată pentru uciderea a 7 nou-născuți: ”Caz fără precedent în Marea Britanie”

Prețurile benzinei din Marea Britanie cresc

Prețurile benzinei din Marea Britanie cresc peste 1,5 lire sterline pe litru pentru prima dată din ianuarie