in

Moarte suspectă a unei foste înotătoare olimpice britanice: ”Mami nu se trezește!”

Moarte suspectă a unei foste înotătoare olimpice britanice: ”Mami nu se trezește!”. Helen Smart, o fostă înotătoare olimpică din Marea Britanie, a fost găsită moartă, pe 12 august chiar de către fiica sa de 4 ani, scrie New York Post. Avea doar 43 de ani.
Femeia și-a găsit mama fără suflare la ora 4 dimineaţa, în timp ce se aflau într-o cabană pe malul lacului Coniston din nord-vestul Angliei. Micuţa s-a trezit şi a încercat să se aşeze în pat lângă mama sa. Cum femeia nu s-a mişcat, micuţa i-a spus tatălui său că “mami nu se trezeşte”. Bărbatul a crezut că soţia sa e doar foarte obosită şi a trimis-o pe cea mică înapoi în camera ei.
>>> Infirmieră condamnată pentru uciderea a 7 nou-născuți: ”Caz fără precedent în Marea Britanie”

Moarte suspectă a unei foste sportive

La scurt timp, fratele femeii i-a alertat pe părinţi: “Mamă, tată, credem că Helen a murit”. Mama femeii a dat buzna în cameră, i-a atins picioarele şi a observat că sunt extrem de reci. “M-am apropiat de pat şi părea adormită, dar mi-am dat seama că de fapt a murit”.

Detalii despre cauza exactă a morţii lui Helen Smart nu au fost făcute publice, însă familia vorbeşte despre o tragedie subită. “Încă suntem în stare de şoc. Nu ne revenim. Ei (n.r. medicii) nu ştiu cum a fost posibilă această tragedie, dar presupun că decesul s-a produs la scurt timp după ce a adormit. A murit în somn”.

Helen Smart a fost înotătoare olimpică la sfârșitul anilor 1990

E a concurat la Jocurile Olimpice din 2000 de la Sydney, unde a terminat pe locul 15 la proba de 200 de metri spate. După competiţie, Smart s-a retras din înotul competitiv și a început o carieră în educație. La momentul morții ei, Helen Smart era directorul școlii primare comunitare Worsley Mesnes din Wigan, Anglia.

„A iubit atât de mult școala, angajaţii, copiii și părinții”, a scris soțul ei, Craig Smart, pe Facebook. „Era atât de mândră de poziţia sa. Îmi spunea tot timpul că nu se putea vedea niciodată la altă școală. Ea a fost devotată şcolii Worsley Mesnes până la capăt! Îmi amintesc că săptămâna trecută a spus că scopul ei era ca școala să fie remarcabilă și că are angajaţii potriviţi pentru a realiza acest lucru!”

surse: nypost.com

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Zeci de români dorm pe Oxford Street

Zeci de români au ajuns să doarmă pe străzi în Londra. „Nu avem bani nici de mâncare”

Vouchere de supermarket în valoare de 175 de lire - Consiliul local din Ealing a anunțat că mii de gospodării vor primi vouchere de supermarket în valoare de 175 de lire sterline în luna octombrie,

Londra, mii de gospodării vor primi vouchere de supermarket în valoare de 175 de lire sterline în luna octombrie