in

Noua lege privind fumatul din Marea Britanie: Rishi Sunak dezvăluie interdicția și ce înseamnă aceasta pentru tineri

Noua lege privind fumatul în Marea Britanie

Noua lege privind fumatul în Marea Britanie – Vârsta la care britanicii pot cumpăra țigări se va schimba, va crește în fiecare an. Prim-ministrul Rishi Sunak a dezvăluit planurile de a modifica limita de vârstă pentru tinerii care cumpără țigări, așa încât să nu mai poată cumpăra niciodată.
Salariul de trai la nivel național în Marea Britanie va crește la „cel puțin” 11 lire pe oră

Noua lege privind fumatul în Marea Britanie

Sunak a vorbit astăzi, 4 octombrie, la Conferința Partidului Conservator dezvăluind planurile sale de a combate fumatul. Premierul a prezentat planuri pentru a-i împiedica pe adolescenți să adopte acest obicei, deoarece patru din cinci fumători au început până la 20 de ani.

Rishi Sunak s-a angajat să mărească vârsta fumatului cu „un an, în fiecare an”, astfel încât un tânăr de 14 ani de astăzi să nu i se vândă niciodată legal o țigară, iar generația lor să crească fără fumat

Domnul Sunak a spus: „Îmi propun, în viitor, să creștem vârsta de fumat cu un an în fiecare an. Asta înseamnă că unui tânăr de 14 ani nu i se va vinde niciodată legal o țigară și că ei și generația lor pot crește fără fum.”
Alternativă pentru fumătorii din Anglia, guvernul pune bani la bătaie: femeilor însărcinate le oferă 400 de lire sterline

Reducerea presiunii pe NHS

Noua lege privind fumatul în Marea Britanie – Prim-ministrul a anunțat planurile după succesul anterior când a ridicat vârsta de fumat la 18 ani.

El a împărtășit planurile în încercarea de a reduce numărul deceselor prevenibile și presiunile asupra NHS. Sunak a spus: „În țara noastră, fumatul cauzează unul din patru decese prin cancer. Ucide 64.000 de oameni pe an și duce la aproape o internare la spital în fiecare minut. Crește semnificativ riscul de accident vascular cerebral, boli de inimă, demență și nașteri de copii morti”.

El a explicat că măsurile vin deoarece numărul fumătorilor a scăzut deja cu două treimi față de anii 1970, potrivit gbnews.
Această țară interzice fumatul DEFINITIV: „Vrem o generație fără fumători”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

furturi supermarket uk

Furtul din magazine devine o problemă urgentă în Marea Britanie, personalul este dotat cu camere video

produse risc

Experții dezvăluie patru produse alimentare populare pe care nu le-ar mânca niciodată: ”Nu merită riscul!”