in

O furtună puternică lovește Marea Britanie în această săptămână. Vânt de peste 120km/h, temperaturi scăzute și zăpadă

Marea Britanie va fi lovită în această săptămână de o furtună puternică cu vânt distrugător care se deplasează din Atlantic, urmată de o vreme de iarnă și condițiile de îngheț în unele zone.

Sistemele de presiune scăzută din Atlantic vor duce la rafale puternice care vor ajunge până la 130km/h în regiunile de vest miercuri și joi, în această săptămână, anunță Biroul de Meteorologie din Londra.

Temperaturile ar putea scădea apoi, până la niveluri minime de -2C , în Scoția, până vineri, putând aduce și zăpadă, în regiunile nordice.

În Carlisle și Lake District, din nord-vestul Angliei, ar putea, de asemenea, să existe temperaturi scăzute, de 0 ° C, în aceeași zi, scrie Daily Express.

Londra: Gata cu frigul! Temperaturile încep să crească din această lună

În Londra și Kent sunt așteptate, de asemenea, temperaturi de 3C, săptămâna aceasta.


Zăpada va cădea pe terenuri mai înalte din Marea Britanie, săptămâna aceasta, avertizează meteorologii.

Prognoza pe termen lung a BBC Weather avertizează, de asemenea, cu privire la sistemele de presiune scăzută din Atlantic, care vor intra în Marea Britanie până la jumătatea săptămânii.

Biroul de Meteorologie a emis, de asemenea, avertismente galbene pentru vânt în toată Anglia, în perioada miercuri 10 – joi 11 martie.

 Vânturile puternice vor crește probabil miercuri seara și vor continua să afecteze până joi Anglia și Țara Galilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Brexit + COVID = PROBLEME!!! Marea Britanie pierde din cota de piață din SUA, Germania și China

Spitalele COVID vor fi închise definitiv la finele acestei luni. Nu au avut niciodată volumul de pacienți preconizat la începutul pandemiei