in

“Comunitarii abuzează de sistemul nostru de pensii”Anne Main, parlamentar conservator pentru St. Albans (Hertfordshire) a cerut guvernului britanic să introducă reguli mai aspre, pentru a stopa abuzurile în obţinerea beneficiilor din partea imigranţilor Ue.

Main a participat la o dezbatere pe acest subiect în Westminister pe 12 iulie. S-a discutat despre condiţii mai echitabile pentru contribuabilii britanici şi despre reducerea posibilităţii imigranţilor de a abuza de posibilitatea de a lua pensii.

Pe timpul dezbaterii s-a amintit cazul unei pensionare, imigrantă Ue, care a încercat să solicite o pensie britanică pentru a-şi completa pensia letoniană, deşi nu a plătit niciodată contribuţii în sistemul britanic. Anne Main a descris acest lucru a fi “un caz uluitor al stilului de viaţă oportunist”. Main a spus: “Sunt foarte îngrijorată că acest caz individual ar putea deveni un precedent costisitor periculos care să le permită celor care nu au contribuit la sistemul nostru de pensii să obţină beneficii.

Sunt conştientă că Ue a scris guvernului nostru despre aceasta, însă nouă nu trebuie să ne fie teamă să ne modificăm poziţia.

Salut angajamentul guvernului de a se lupta pentru a păstra pensiile noastre pentru noi. Ni s-a cerut să facem sacrificii acasă pentru a ne reduce deficitul şi pensiile sunt sub reformă; ar fi ridicol să risipim banii contribuabililor în acest fel.

Din păcate, ministrul a confirmat că noi nu avem nicio idee despre cât plătim deja ca beneficii, însă a spus că ministerul său va încerca să remedieze această problemă”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România şi Bulgaria cer UE ridicarea restricţiilor de muncă în 2012

Dinu Bodiciu, un designer român la Londra