in

Sărbătoare la Școala Bancară Globală: „Suntem extrem de mândri de noii noștri absolvenți”

Școala Bancară Globală (Global Banking School – GBS) a sărbătorit succesul studenților săi cu o ceremonie de absolvire care a avut loc la Centrul Regina Elisabeta a II-a, marți, 11 iulie. Evenimentul a marcat o piatră de hotar importantă în viața acestor tineri excepționali, care au muncit cu sârguință pentru a-și atinge obiectivele academice, fiind nevoiți să-și echilibreze studiile cu o serie de angajamente, inclusiv munca, familia și îngrijirea.

Clasa de absolvenți din 2023 a primit premii care marchează succesul lor într-o serie de subiecte legate de afaceri și sănătate. Studenții GBS lucrează cu normă întreagă sau își creează familii, dar GBS a dezvoltat și perfecționat moduri de a lucra cu acești studenți și de a-i sprijini astfel încât visele lor de a-și îmbunătăți viața prin educație să devină realitate. Studenții noștri au demonstrat o determinare remarcabilă, perseverență și o creștere intelectuală pe parcursul călătoriei lor educaționale. Sub îndrumarea unor membri dedicați ai facultății, acești studenți au dobândit un set cuprinzător de abilități și cunoștințe care vor servi ca o bază solidă pentru eforturile lor viitoare și vor asigura că aduc contribuții valoroase societății.

GBS a fost mândră să-l aibă pe Sir Graham Brady, distins deputat conservator pentru Altrincham și Sale West și președinte al Comitetului Partidului Conservator 1922, ca invitat de onoare, care s-a adresat absolvenților și a sărbătorit realizările lor remarcabile.

Profesorul Ray Lloyd, Chief Executive Officer, a spus despre ocazie:

Suntem extrem de mândri de noii noștri absolvenți. Ei au fost nevoiți să depășească multe provocări pentru a-și finaliza studiile și suntem extrem de mândri de ceea ce au realizat. Ne oferă multă satisfacție să sărbătorim succesul lor alături de ei, așa cum a fost un privilegiu de a lucra cu un grup atât de extraordinar de oameni pe măsură ce au progresat prin călătoria lor provocatoare cu noi la GBS. Ei au profitat de oportunitatea pe care o poate oferi o educație GBS și suntem încrezători că acum vor continua să realizeze și mai mult în carierele lor. Le dorim mult succes pentru viitor.”

Ceremonia de absolvire a fost o ocazie plină de bucurie, plină de un sentiment de realizare, mândrie și anticipare pentru viitor. Familii, prieteni, membri ai facultății și oaspeți distinși s-au adunat pentru a onora și a sărbători. GBS este extrem de mândră de fiecare absolvent, recunoscând contribuțiile lor unice și impactul pozitiv pe care îl vor avea, fără îndoială, în domeniile lor respective.

Pentru mai multe informații despre GBS, vă rugăm să vizitați https://globalbanking.ac.uk/

Despre GBS:

Global Banking School (GBS), este cel mai mare furnizor privat de învățământ superior din Marea Britanie, cu peste 25.000 de studenți în Londra, Birmingham, Manchester și Leeds. Ei lucrează în parteneriat cu mai multe universități din Marea Britanie pentru a oferi programe profesionale, de licență și postuniversitare în contabilitate și finanțe, sănătate și asistență socială, turism, afaceri și management, tehnologie digitală, management al construcțiilor și antreprenoriat studenților care doresc adesea o schimbare în carieră sau o a doua. – sansa la educatie.

Își propun să ajute studenții să prospere pe piața competitivă a muncii de astăzi, oferind legături excelente cu angajatorii și un accent pe orientare academică și profesională individuală, pe lângă cursurile noastre de specialitate. Adoptă o abordare incluzivă în recrutarea studenților, cu scopul de a lărgi accesul la învățământul superior în rândul grupurilor subreprezentate în prezent în sector pentru a-și îndeplini misiunea de a „schimba vieți prin educație”. GBS este un institut aprobat de Biroul pentru Registrul Studenților și a fost revizuit și aprobat de Agenția de Asigurare a Calității.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 2.8]

abandon munca

Crește numărul de britanici care abandonează munca, Marea Britanie în urma unor țări ca Chile sau Columbia

Criză financiară în gospodării: Milioane de britanici

Criză financiară în gospodării: Milioane de britanici nu-și pot plăti facturile esențiale