in

VIDEO – Scene sălbatice în centrul Londrei, magazine de pe Oxford Street jefuite, Ferrari distrus, poliția atacată

Știri Marea Britanie – Scene sălbatice în centrul Londrei – Centrul Londrei a fost o scenă de haos vineri seara, când mulțimi de tineri au fugit prin zona aglomerată Oxford Circus, jefuind magazine, luptând, sărind pe mașini de lux și agresând ofițerii de poliție.

Scene sălbatice în centrul Londrei

Poliția Met a confirmat că mai multe persoane au fost arestate ca urmare a tulburărilor la care au fost chemați chiar înainte de ora 18.00 pe 12 august.

Videoclipurile distribuite online arată mulțimi de tineri alergând pe străzi din centrul Londrei, la un moment dat mai mulți băieți sar pe capota unui Ferrari roșu în timp ce acesta încearcă să-și croiască drum pe stradă.

VIDEO 👇👇

Mai târziu, un număr de oameni au putut fi văzuți ieșind dintr-un magazin de pe Oxford Street cu o mulțime de bunuri aparent furate.

Poliția a confirmat ulterior că mai multe grupuri umblau prin magazine, furând o serie de articole diferite. De asemenea, a putut fi văzută poliția încercând să îmblânzească mulțimea, cu mai multe dube de poliție vizibile în zonă și un elicopter deasupra zonei. Cel puțin un tânăr a fost arestat în stradă de către ofițeri, în timp ce mulțimea privea, potrivit MyLondon.news.

Declarația poliției

Un purtător de cuvânt al Poliției Met a declarat: „Poliția a fost chemată la ora 17:53 la Oxford Circus W1 pentru că a fost semnalat un grup de tineri care se adună și sunt violenți.

Ofițerii au răspuns. Se raportează că mai multe grupuri de tineri au intrat într-o serie de magazine și au furat diverse articole. Au fost efectuate mai multe arestări pentru furt și agresiune asupra poliției. ”.

Scenele, care au devenit virale într-o serie de videoclipuri TikTok, i-au șocat pe londonezi. Scriind pe Twitter, Shohaib a spus: „Ce sunt toate astea pe care le aud despre centrul Londrei. Toate acestea despre Oxford Street, Ferrari-uri, oameni care fură din acele magazine de dulciuri [americane] și dube de poliție. Bro wtf se întâmplă”.

Bărbat de 25 de ani, împușcat mortal la Londra. Șeful poliției: „Sunt profund întristat și îngrozit”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 12 In medie: 4.2]

batrani UK

Consecințele sărăciei în Anglia: cele mai sărace femei au aceeași sănătate la 60 de ani ca și cele mai bogate la 76 de ani

preturi uk

Prețurile la alimente în Marea Britanie cresc cu 11,6%, deoarece inflația atinge cel mai ridicat nivel din 2008