in

VIDEO – Cambridgeshire, a încercat să simuleze un accident pentru a cere daune, a regretat amarnic: compania l-a concediat

Un muncitor a fost filmat când a simulat un accident, cu gândul de a cere daune șoferului. Bărbatul s-a prăbușit peste mașină, susținând că a fost lovit. Când înregistrarea video a apărut însă, el a regretat amarnic. Scena surprinzătoare a fost filmată în localitatea Teversham, din Marea Britanie, în zona Cambridgeshire.

Șoferul Wayne Nothingale, de 58 de ani, spune că circula în spatele unei mașini de gunoi, pe lângă care mergeau doi angajați de la salubritate.

Într-o intersecție, unul dintre muncitori s-a apropiat și s-a prăbușit peste mașină, susținând că a fost lovit. Șoferul a povestit incidentul pentru Daily Mail.

”Așteptam în spatele mașinii de gunoi în timp ce bărbații goleau în ea tomberoanele. Nu mă grăbeam, dar când mașina a plecat, unul dintre bărbați s-a pus în fața mașinii mele. A început să spună ceva, arătând către semnul de cameră video de pe spatele mașinii de gunoi. În timp ce stătea acolo, am vrut să îl ocolesc, dar atunci s-a apropiat și a pretins că l-am lovit. Dar știam că nu l-am atins, a dezvăluit Wayne Nothingale.

În timp ce muncitorul s-a trântit la pământ, colegul său a venit cu scandal la șofer. Muncitorul a fost transportat la spital, unde medicii i-au spus că are o entorsă la gleznă.


Pentru șofer, situația devenise serioasă, mai ales că și poliția, și compania de salubritate, fuseseră înștiințate de presupusa victimă de așa-zisul accident.

Șoferul, tată a trei copii, a spus că s-a temut că riscă să rămână fără carnet, fapt ce ar fi însemnat pierderea jobului. Spre marele său noroc, întreaga scenă a fost filmată de un alt șofer, aflat în partea opusă a intersecției.

Wayne Nothingale a reușit să obțină imaginile, cu care și-a dovedit nevinovăția. Roata s-a întors însă pentru falsa victimă. Potrivit Daily Mail, compania de salubritate a transmis că, după acest incident, muncitorul nu mai este angajat al firmei.

Irlanda. Trei romi au vrut să obțină 120.000 de euro despăgubiri în urma unui accident auto. Ce le-a spus judecătorul

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Polonezii, chemați acasă din Marea Britanie: „Avem locuri de muncă”

70% dintre specialiștii în IT ar pleca să lucreze peste hotare