in

VIDEO – Hoți de telefoane „extrem de violenți” în Londra au înjunghiat 3 persoane care au încercat să-i oprească

Hoți de telefoane „extrem de violenți” în Londra

Hoți de telefoane „extrem de violenți” în Londra, nu au ezitat să înjunghie trecătorii care au încercat să îi oprească. Doi hoți de telefoane mobile care „voiau să fure cât mai mult” au înjunghiat trei membri ai publicului în timp ce încercau să scape de una dintre victimele lor. Acum au fost condamnați la 17 ani de închisoare fiecare, cu sentința de la Inner London Crown Court.
>>> Obiectul cel mai furat de hoții din Londra, aproape două cincimi din jafurile comise anul trecut

Hoți de telefoane „extrem de violenți” în Londra

Tyrone Dean, în vârstă de 24 de ani, din Willow Walk, Tottenham , a pledat vinovat pentru opt infracțiuni, inclusiv deținerea unui abiect cu ​​o lamă sau un vârf, agresiune cu vătămare corporală reală, rănire cu intenție și furt. Louis Parkinson, în vârstă de 26 de ani, din Catherall Road, Islington, a pledat vinovat pentru cinci infracțiuni, inclusiv rănire cu intenție, agresiune care a cauzat vătămări corporale reale și deținerea unui obiect cu ​​o lamă sau un vârf.

Tripla înjunghiere șocantă a avut loc pe 6 octombrie a anului trecut, când Dean, pe o bicicletă, s-a apropiat de pietonul Nicolas Badger la Bishopsgate, i-a smuls un telefon din mână și a plecat, cu Parkinson urmându-l pe bicicletă, scrie MyLondon.news.
>>> Românce salvate la Londra din ghearele exploatatorilor, traficanții criminali au fost arestați în Colindale și Iași

Dean, 24 de ani, și Parkinson, 26 de ani, vor petrece fiecare 17 ani în închisoare

Victima a strigat alertând alți membri ai publicului care au încercat să-i împiedice pe cei doi bărbați să scape, rezultând o încăierare în care trei dintre cei care au intervenit au fost răniți prin înjunghiere. Vladimros Konstanindis a fost înjunghiat de două ori în piept și o dată în spate, Henry Charlton-Weedy a fost tăiat la față, necesitând 50 de copci, iar Alison Saunders a fost înjunghiată în braț.

DC David Holmes, din echipa de crime majore de la Poliția City of London, a declarat: „Dean și Parkinson erau cuprinși de furia de a fura cât mai multe telefoane în acea dimineață, pornind din West End pentru a ajunge în City of London . Niciunul nu a ezitat să folosească violența extremă atunci când a fost contestat și reprezintă un risc clar pentru public.

Acțiunile membrilor publicului au fost eroice și ne-au permis să colectăm dovezi vitale la fața locului pentru a ajuta la această anchetă. Vrem să subliniem că cuțitele și armele folosite în tâlhăriile de telefon sunt foarte rare. Cu toate acestea, siguranța dumneavoastră este extrem de importantă: dacă sunteți victima sau asistați la o smulgere de telefon, sunați imediat la 999.”
>>> Crimă în Edgware, tânăr român de 19 ani înjunghiat mortal pe stradă. Poliția caută asasinul

„Dacă veniți cu intenția de a fura telefoane mobile, veți primi un răspuns puternic”

Inspectorul șef Rob Atkin MBE, de la Poliția City of London, a declarat: „Dacă veniți în City cu intenția de a fura telefoane mobile, veți primi un răspuns puternic, deoarece muncim din greu pentru a vă aduce în fața justiției. Îi vom viza fără încetare pe cei care comit infracțiuni în City și pe cei care aruncă telefoane furate.

Facem orașul mai sigur pentru cei care se află la plimbare în Square Mile și de aceea am dedicat mai multe resurse pentru a preveni smulgerea telefoanelor. Unul dintre elementele cheie ale succesului nostru a fost echipa noastră de ciclism, un factor de descurajare foarte vizibil care a perturbat nenumărate potențiale smulgeri de telefon înainte ca acestea să se întâmple.”
>>> Un videoclip șocant arată cum un activist Just Stop Oil este lovit cu piciorul în cap de un „șofer furios”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

sarpe tren scene groaza

Scene de groază într-un tren din Marea Britanie, pasagerii au descoperit un șarpe de 1,5 metri

Wilko a redus prețul a mii de produse

Wilko a redus prețul a mii de produse din supermarketurile sale, după depunerea cererii de insolvență