in

Crimă în Edgware, tânăr român de 19 ani înjunghiat mortal pe stradă. Poliția caută asasinul

român de 19 ani, ucis în Edgware - Ștefan Valentin Balaban

Tânăr român de 19 ani, ucis în Edgware pe stradă. Victima se numea Ștefan Valentin Balaban. Poliția a fost chemată la fața locului la aproximativ 1.05 a.m., vineri, 28 iulie, după informații despre un bărbat care a suferit o rănire prin înjunghiere în Whitchurch Lane. Ofițerii au sosit împreună cu Serviciul de Ambulanță din Londra și Ambulanța Aeriană din Londra.
>>> Tragedie în Anglia, român de 29 de ani ucis de o mașină condusă de un șofer beat

În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, tânărul de 19 ani a murit la fața locului.

Familia sa a fost informată și este susținută de ofițeri specialiști. O examinare post-mortem a fost programată pentru sâmbătă, 29 iulie.

Tânăr român de 19 ani, ucis în Edgware – Poliția cere informații

Inspectorul-șef detectiv Neil John, care conduce ancheta, a declarat, citat de MyLondon.news: „Gândurile mele sunt la familia lui Ștefan, pe măsură ce se împacă cu această veste îngrozitoare. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a-i sprijini și a aduce pe oricine este responsabil în fața justiției.

Recunosc, de asemenea, impactul pe care acest incident devastator îl va avea asupra comunității mai largi, iar ofițerii locali vor rămâne în zonă în zilele următoare pentru a răspunde oricăror preocupări pe care le-ați putea avea. Se desfășoară o cantitate semnificativă de muncă pentru a identifica orice suspect și eu rog pe oricine care se afla în zonă la momentul incidentului să ne contacteze imediat.”

Oricine are informații este rugat să sune la 101 sau să scrie pe Twitter @MetCC și să coteze CAD334/28Jul. De asemenea, puteți oferi informații anonime organizației caritabile independente Crimestoppers la 0800 555 111.
>>> Dublă crimă în Greenwich: Doi tineri de 16 ani au fost uciși cu cuțitele, doi tineri de 15 și 16 ani arestați

Mobilizarea comunității

Tânăr român de 19 ani, ucis în Edgware – Românii din Londra se mobilizează pentru a ajuta familia tânărului ucis. Într-un mesaj distribuit în aceste zile se spune: „Haideți sa fim alături de Ioana Vlad ( poate mulți o cunoașteți ) , din nefericire trece printr-un moment foarte greu , băiatul ei in vârsta de 19 ani s-a dus la îngeri , azi noapte in zona Edgware Road la ora 1,30 noaptea pe data de 27,07,2023 a fost omorât pentru al înmormânta creștinește are nevoie de foarte mulți bani ,😭😭dacă doriți sa ii fiți alături cu cât de puțin puteți , va sunt recunoscătoare ! 😢🙏 las mai jos contul bancar ! Haideți sa fim alături de o mama îndurerată !😢

MRS I Vlad – 61527622 – 40-04-04

Va mulțumim 🙏🙏

Va rog multe distribuire!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.8]

Au fost dezvăluite zonele din Londra cu cele mai multe furturi din magazine

Mii de șoferi amendați

Mii de șoferi amendați în Marea Britanie vor primi banii înapoi după o „eroare tehnică”