in

Evenimentele românești ale începutului de an, în Londra

Concerte memorabile, spectacole de stand-up românesc, seri de film… Iată evenimentele românești recomandate de noi:

2019 aduce Friday Movie Night

2019 a venit cu o nouă lansare oficială: Friday Movie Night. Iar primul al sezonului este un documentar: 7cuvinte. Filmul va fi proiectat La Mon Way Bistro&Cocktail Bar (32 Mill Lane, NW61NR London, United Kingdom), pe 25 ianuarie, începând cu ora 7 pm. Biletul costă £20.00, berea & popcornul fiind incluse în preţul acestuia. Biletele pot fi achiziţionate aici.7 Cuvinte” este povestea unui om care a petrecut 21 de ani după gratii. Pentru Hristos. Gheorghe Calciu, student la Medicină, intră în închisoare în 1948, pentru “vina” de a-şi fi iubit ţara şi credinţa. Timp de 16 ani trece prin experienţe limită: reeducarea de la Piteşti, cavoul morţii din Jilava, “ispitirile” de la Aiud. După eliberare, într-o ţară îngrozită de teroarea Securităţii, rosteşte în Bucureşti, 7 Cuvinte către tineri, un îndemn la un “zbor înalt”, eliberator din sclavia materiei. Este arestat şi condamnat la moarte, apoi expulzat în America. Un destin cu pogorâri la iad, gesturi “nebuneşti” de jertfă şi înălţări taborice. Peste 30 de oameni depun mărturie despre viaţa Părintelui Gheorghe Calciu, într-un documentar artistic căruia nu-i lipsesc verva, sensibilitatea şi umorul.”


Andra, concert tradiţional la Londra

Pe 17 martie, Andra va susține la Londra concertul tradiţional, în cadrul căruia va interpreta piese iubite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale țării.
Va cânta alături de Orchestra Fraţilor Advahov şi alţi invitaţi speciali!

Concertul va avea loc la la Indigo at O2 Londra, The O2, Peninsula Square, SE10 0DX London, United Kingdom. Uţile se vor deschide la ora 17:00 iar concertul va începe la ora 18:30.
“Muzica populară este prima mea dragoste. Este primul gen muzical pe care l-am încercat, influențată fiind de tatal și de fratele meu. Îmi doresc să aduc românilor din Marea Britanie un spectacol-eveniment, un omagiu adus muzicii care face inimile românilor să bată în același timp, pentru aceleași vise”, a declarat artista.

Biletele sunt puse în vanzare aici .

Stand-up comedy cu Banciu, Mincu şi Maria Popovici

Lume, lume, i-au trebuit Mariei Popovici 2 turnee naționale de stand-up comedy ca sa îl convingă pe Mincu să o ceara în sfârșit în căsătorie. Sute de spectacole, cu mii de spectatori ca martori, în care s-a plans că rămâne nemăritată și în sfârșit cei doi au spus ,,Da” pentru totdeauna. Aşa că noul show ,,La bine si la rău” va călători prin țară în cel de-al 3 lea turneu cu Mincu, Maria Popovici si Banciu.

Când? Sâmbătă, 26 ianuarie la ora 14.00 pm.
Unde? Comedy Store Londra in 1A OXEDON STREET
Informații pe whatup la +40 726688658
Biletele sunt puse in vanzare pe site-urile Iabilet.ro şi Eventim.ro.

The Romanians Are Coming, spectacolul cu români stabiliţi în Londra

The Romanians Are Coming este o seară de stand-up comedy românesc, la un club de comedie londonez cu comedianți români stabiliți în Londra.
Haideți să-i învățăm pe englezi cum se face haz de necaz. Cei opt protagoniști din februarie sunt: Radu Isac, Dragoş Moştenescu, Cătă Dum, Doru Mihailescu, Dan Marin, Claudiu Ene şi Victor Pătrăşcan.

Spectacolul are loc duminică, 3 februarie, de la ora 5 pm, la The Backyard Comedy Club,

231 Cambridge Heath Rd,, E2 0EL London, United Kingdom
Biletele se pot cumpăra online (10GBP) (din link-ul de bilete din eveniment, eecomfest.com sau roukmedia.com) sau de la intrare (15GBP).
Intrarea în sala de spectacol se face doar până la ora 17:00.

Comedianţii din Europa de Est îşi dau întâlnire la Londra

Festivalul de Comedie din Europa de Est prezintă “Speaking English Speaking Comedy Borsch“, o serie de spectacole în care unii dintre cei mai buni actori din țările din Europa de Est traduc glumele lor pentru ca restul lumii să se bucure.

România va fi reprezentată de Victor Pătrăşcan. Vor fi, de asemenea, prezenţi comedianţi din Polonia, Cipru, Italia, Macedonia, Croaţia şi Malta, chiar dacă nu sunt toate ţări din Europa de Est.

Festivalul va avea loc pe 31 ianuarie, de la ora 8 PM, la Camden Comedy Club, 100 Camden High Street, NW1 0LU London, United Kingdom
Biletele sunt puse la vânzare pe www.eventbrite.co.uk.

Gaşca Zurli, turneu în Marea Britanie si Irlanda

Gașca Zurli, cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România, este invitată să susțina o serie de spectacole în Marea Britanie si Irlanda. Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o lume magică, plină de bucurii și zâmbete, iar fiecare poveste pusa in scena ofera un adevarat spectacol al imaginatiei. Copiii și părinții învață împreună lecții importante care îi vor ajuta să construiască relații de prietenie, află ce este generozitatea, învață să fie mai buni unii cu alții.
Cu aproape 600.000 de abonați pe canalul de YouTube, cu zeci de mii de spectatori în sălile de spectacol, Gașca Zurli îi poartă atât pe cei mici, cât și pe oameni mari într-un adevărat carusel emoțional.


Manchester: 21 februarie 2019, ora 19:00
Royal Northern College of Music
Bilete: www.eventbrite.co.uk
Londra: 23 februarie 2019, ora 15:00
Leicester Square Theatre
Bilete: leicestersquaretheatre.ticketsolve.com
Dublin, două spectacole: 24 februarie 2019, ora 15:00, respectiv ora 18:00
Adresa: Dublin, ALSAA Sports Centre (Local Elias), Old Airport Rd, Toberbunny, K67 YV06
Bilete: www.eventbrite.co.uk

 

“Sunt femeie”, one-woman play, pe scena londoneză

 

Notariat în Londra. Notar român dublu calificat, în UK și România

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tot ce trebuie să știi despre Tax Return și închiderile de an

Brexit. Este posibilă o amânare a termenului ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană