in

Vreme deosebit de caldă. Marea Britanie se pregătește pentru „cea mai caldă zi a anului”

cea mai caldă zi

Britanicii se pot aștepta azi, 15 aprilie, la „cea mai caldă zi a anului de până acum”, când un „flux de aer cald din sud” va ridica temperaturile în Vinerea Mare la timp pentru cei care sărbătoresc Paștele sau Floriile în acest weekend.

Cu temperaturi care vor ajunge până la 22C în sud-est, vremea de vineri va depăși perioada fierbinte din martie, conform Biroului de Meteorologie (Met Office).

Richard Miles, purtătorul de cuvânt al Met Office, citat de The Independent, a declarat: „Va fi cea mai caldă zi din an de până acum, deși acest lucru nu este surprinzător, deoarece este aprilie.”

„Peste tot va fi o vreme plăcută, de primăvară, dar vremea pare să fie mai senină în sud și est, în timp ce sâmbătă, zona centrală și vestică va avea temperaturi ceva mai calde.”

Cu toate acestea, meteorologii îi sfătuiesc pe cei care caută soarele să „profite la maximum de weekend” pentru activitățile de Paște, deoarece „luni vor fi temperaturi mai medii și mai umede”.

Azi va fi cald și însorit peste tot, cu excepția părților din nord și vest, unde ar putea fi mai înnorat și sunt condiții de ploaie și burniță, care tind să se atenueze mai târziu.

Vremea o ia complet RAZNA: La Londra se anunță temperaturi de 28 de grade CELSIUS în aprilie

Vremea caldă va continua sâmbătă, când va fi un amestec de perioade senine și însorite, cu unele mai înnorate și unele averse.

Duminică, vremea va fi similară, deși în general mai uscată decât sâmbătă, cu averse limitate în principal la nord și vest.

Cu toate acestea, ploile persistente care sosesc seara dinspre vest vor semnala o schimbare spre o vreme instabilă și mai rece, de luni.

Luni, ploaia se va deplasa spre est, urmată de condiții mai senine și averse care vor crea o temperatură în general mai mare decât în ​​weekend.

Se așteaptă ca părți din sud și sud-est să rămână în mare parte uscate, cu cele mai puternice ploi în nord-vest și vest. Vor fi vânturi puternice în nord.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

băiat de 16 ani

Crimă în Londra: Băiat de 16 ani înjunghiat mortal într-o luptă

O familie de români a părăsit țara pentru a lucra în sistemul medial britanic: „Am plecat de FOAME”

O familie de români a părăsit țara pentru a lucra în sistemul medical britanic: „Am plecat de FOAME”