in

Relaxarea restricțiilor în Londra. Ce putem și ce nu putem să facem de pe 12 aprilie

După o perioadă lungă de lockdown care s-a simțit ca o eternitate, londonezii se vor putea îmbrăca frumos și ieși în oraș pentru mâncare și băutură.

Luni, 12 aprilie, va aduce schimbări uriașe pe măsură ce începem încet reluăm o parte din bucuriile vieții pe care le-am ratat atât de mult timp.

Iată o listă de activități pe care londonezii le pot și pe care nu le pot face odată cu ridicarea restricțiilor.

1. Saloane de coafură și înfrumusețare

Mulți dintre noi se vor grăbi la saloane, în încercarea de a arăta mai puțin ca un Chewbacca și mai mult ca niște ființe umane respectabile, gata să ia o nouă viață, scrie My London. Asta, evident, dacă puteți obține o rezervare.

2. Pub-uri, restaurante și cafenele în aer liber

După ce vă faceți toaleta atât de necesară și, în cele din urmă, renunțați la pijamale, veți putea socializa în locuri în aer liber, mult dorite.

În aceste locuri se va aplica regula celor șase, ceea ce înseamnă că șase persoane se pot întâlni în astfel de spații, atâta timp cât nu se adună mai mult de două gospodării.

De asemenea, clienții vor fi rugați să poarte măști atunci când nu sunt așezați, de pildă atunci când merg la toaletă.

3. Sălile de sport

Sălile de sport revin în circuit în cele din urmă, pe 12 aprilie și, în sfârșit, ne putem lua rămas bun de la greutatea acumulată în patru luni de stat în casă.

Relaxarea restricțiilor în Londra: Poliția va patrula în zonele aglomerate pentru respectarea regulilor

Măsuri, cum ar fi utilizarea igienizantului pentru mâini și distanțarea socială, vor juca un rol cheie în practicarea exercițiilor fizice, atunci când se deschid sălile de sport și centrele de agrement.

4. Cumpărături

După luni întregi de cumpărături online și returnări, putem merge, în sfârșit, în magazine să vedem hainele înainte de a le cumpăra.

5. Vacanțe în interior

Începând cu 12 aprilie, cei dintr-o gospodărie și cei din bulele de sprijin pot călători pe plan intern la cabane și la unități de cazare autonome.

6. Vacanțe în străinătate

O vizită în Dubai va trebui să aștepte până pe 17 mai, cel mai devreme, potrivit ministrului Transporturilor, Grant Shapps: „Este pentru prima dată când pot să vin și să spun că nu vă sfătuiesc să faceți rezervări în străinătate. Da, veți dori să verificați care este situația peste două sau trei săptămâni când se produce acele liste – verde, galbenă, roșie – veți dori să știți că aveți o asigurare de vacanță bună și flexibilă, zboruri și restul. ”

7. Clubbing

Vizitarea cluburilor și dansul toată noaptea sunt încă departe, deocamdată. Prim-ministrul Boris Johnson a declarat că cluburile de noapte s-ar putea deschide pe 21 iunie, cu condiția ca virusul să rămână la distanță.

8. Îmbrățișările

Deși îmbrățișarea celor din gospodăria ta nu a fost niciodată interzisă, îmbrățișarea celor din afara ei va fi puternic descurajată. Regula urmează să fie revizuită pe 17 mai, în funcție de progresul vacinării în întreaga țară.

9. Revenirea pe stadioanele de fotbal

Acest lucru nu se va întâmpla înainte de 17 mai. Deocamdată, abonamentul la canalele sportive va trebui să fie suficient.

10. Nunți

Cei care au trebuit să își amâne nunțile, pot răsufla ușurați, dacă au optat pentru reducerea dimensiunii petrecerii.

Începând cu 12 aprilie, nunțile se pot desfășura cu maximum 15 invitați, o scuză perfectă pentru a reduce semnificativ bugetul și a economisi banii pentru luna de miere.

Oaspeții din diferite gospodării vor trebui să respecte distanțarea, iar dansul va fi permis doar mirilor pentru a reduce șansa transmiterii Covid.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Londra, prima zi de cumpărături după lockdown. Cumpărătorii s-au luat la bătaie pe Oxford Street. Oamenii s-au așezat la cozi de la 6 dimineața

Petrecere în centrul Londrei, poliția dă 30 de amenzi pentru încălcarea regulilor COVID