in

Se întâmplă în centrul Londrei! Bicicliști în pielea goală protestează împotriva șoferilor

Bicicliști din Londra vor defila goi prin centrul Londrei, pentru a protesta în cadrul acțiunii Parada Mondială a Bicicliștilor Dezbrăcați (World Naked Bike Ride). Așadar, dacă vă aflați sâmbătă, 13 iunie, în centrul Londrei, veți avea ocazia să vedeți în trafic sute de bicicliști fără haine pe ei sau îmbrăcați sumar.

Ei vor protesta, scrie Evening Standard, împotriva culturii autovehiculelor și a „dependenței de benzină”.Parada va avea șase puncte de plecare, sâmbătă după amiază, și se va încheia la Wellington Arch din Hyde Park Corner, în jurul orei 17.30.

Organizatorii susțin că protestul, ce va perturba traficul din centrul Londrei, are ca scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la siguranța bicicliștilor și este în același timp un apel la respectarea mediului înconjurător.

Nu există nicio lege împotriva nudității în Marea Britanie, dar vă rugăm să nu vă exercitați dreptul de a fi dezbrăcați în Londra, înainte de paradă, deoarece acest lucru poate duce la probleme cu poliția”, a fost postat pe siteul evenimentului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Motoc, probleme? Președintele NU a numit un ambasador în Marea Britanie. Jinga pleacă la ONU

Adrian Pascu Tulbure, românul care scrie discursurile a cinci miniștri britanici. În timpul liber face volutariat