in

Un cunoscut cântăreț din România participă la „X Factor” Marea BritanieSolistul trupei Spitalul de Urgență, Dan Helciug, s-a calificat la celebrul concurs “X Factor” din Marea Britanie.

Potrivit Realitatea.net, cântărețul a povestit că ar vrea să facă un documentar despre cum ar fi să participe la un concurs internațional gen X Factor sau The Voice UK.

„Am aplicat online şi în luna mai mi-a venit confirmarea! Împreună cu fostul meu coleg de facultate, actorul Ionuţ Negrişanu (director adjunct la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi), care a primit şi el confirmarea de concurent, am zburat la Londra.

Audiţiile le-am dat pe Wembley Arena şi am trecut cu succes de 3 etape, cântând piesa celor de la Queen, „Don’t stop me now”. Sunt încă în concurs, urmează să primesc confirmarea pentru etapa următoare. Experienţa a fost unică pentru mine. Am intrat în contact cu producători muzicali de excepţie şi am realizat ce diferenţe sunt între X-Factor UK şi X-Factor România”, a povestit Dan Helciug, pentru Click.ro.


Trei români au ridicat sala în picioare la “Britain’s Got Talent” din Marea Britanie – VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Terfeliți în Daily Express: „Românii din Marea Britanie își transformă copiii în golani și nevestele în prostituate”

România, în topul destinațiilor turiștilor britanici