in

Șase răniți în incendiul uriaș de lângă stația Elephant and Castle. De la ce a pornit focul care a băgat în sperieți toată Londra

Șase persoane au fost rănite după incendiul izbucnit ieri, 28 iunie, lângă gara Elephant and Castle.

Imaginile dramatice de la fața locului au inundat rețelele sociale, după declanșarea incendiului, în jurul orei 13.45. O coloană masivă de fum negru s-a ridicat peste orizontul capitalei, iar zece mașini autoutilitare pentru stingerea incendiilor și 100 de pompieri au ajuns la locul incidentului.

Din cele șase persoane tratate la fața locului de echipajul Serviciului de Ambulanță din Londra, doar una a fost dusă la spital, relatează Evening Standard.

Trei unități comerciale, patru mașini și o cabină telefonică au ars în incendiu, a confirmat Brigada de Pompieri din Londra.

Bărbatul dus la spital a spus că a fost „norocos să trăiască” și a descris o „explozie masivă” după o altă explozie, într-un garaj, la doar câțiva metri de locul în care stătea.

Incendiu uriaș la Londra: flăcări în apropierea stației Elephant & Castle – VIDEO

Patel a declarat că i s-a spus  că incendiul și explozia ar fi putut fi declanșate de un generator din garaj.

El a adăugat: „Din ceea ce spuneau, vorbeau despre generator ca o posibilă cauză. Este incredibil că nimeni nu a fost ucis. Totuși, voi avea acele scene în minte mult timp. ”

Anchetatorii au căutat indicii cu privire la modul în care a început focul, în rămășițele carbonizate ale garajului.

Un locuitor al blocului de apartamente din apropiere a descris cum el și vecinii săi au fost evacuați și trimiși la un centru improvizat pentru evacuați la Southwark Playhouse.

Poliția Metropolitană a declarat că incidentul nu este legat de terorism.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Judecătorul irlandez către două hoațe din România: „De ce nu învățați limba engleză? Cazarea este gratuită la închisoare”

Tristețe fără margini. Tânăr român de 26 de ani moare în Anglia, într-un accident cumplit: „Prieten drag, prea devreme către cer! Fără cuvinte…”