in

Baie de sânge la Londra, bărbat de 23 de ani împușcat în Walthamstow, atacatorul înarmat este liber

Actualitate UKBărbat împușcat în Walthamstow – Atac în estul Londrei, un bărbat de 23 de ani a fost transportat de urgență la spital după ce a fost împușcat cu un atacator înarmat încă liber. Încă nu au fost arestări

Bărbat împușcat în Walthamstow

Un tânăr de 23 de ani a fost transportat de urgență la spital noaptea trecută după ce a fost împușcat în Walthamstow – până acum atacatorul său nefiind găsit de poliție. Victima rămâne spitalizată din această după-amiază (duminică, 18 septembrie).

Din fericire, rănile sale nu pun viața în pericol.

Încă nu au fost efectuate arestări, Poliția Met făcând un apel urgent către oricine are vreo informație, scrie MyLondon.news.

Bărbatul împușcat este în spital

Bărbat împușcat în Walthamstow – Poliția a fost alertată de atac sâmbătă la ora 23:00, s-a grăbit spre Grove Road din Walthamstow (E17), unde l-a găsit pe tânărul cu mai multe răni de gloanțe.

Poliția a fost chemată la ora 23:00 sâmbătă, 17 septembrie, pe Grove Road, E17, în urma raportărilor despre un bărbat cu răni prin împușcătură.

Tânăr de 24 de ani neînarmat, împușcat mortal de poliție la Londra

Nu au fost arestări

Bărbat împușcat în Walthamstow – Ofițerii și Serviciul de Ambulanță din Londra au participat și au găsit un bărbat de 23 de ani pe Clarendon Road din apropiere. A fost dus la spital. Nu se crede că rănile sale pot pune viața în pericol.

Până în prezent, nu au fost arestări.

Dacă cineva are informații suplimentare în legătură cu această investigație, este rigat să contacteze poliția la 101 și să citeze referința 7440/17SEP22. Dacă cineva dorește să furnizeze orice informații în mod anonim, aceasta se poate face prin Crimestoppers, sunând la 0800 555 111.

Doi ofițeri de poliție au fost înjunghiați în centrul Londrei, în apropiere de Leicester Square. ”Atac absolut îngrozitor și rușinos”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

funeralii regina uk

Înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, cel mai mare eveniment din istorie pentru poliție: peste 10.000 de ofițeri la datorie

invitati inmormantare

Ce monarhi și președinți de state au fost invitați la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Iată și cine nu a venit