in

Anglia: 20 de români locuiau într-o casă cu 3 dormitoare. Foloseau paturile prin rotație

O lucrătoare NHS din Wiltshire a ajuns în instanță după ce a închiriat o casă la 20 de români. Ea a fost acuzată că a închiriat ilegal casa și a mințit consiliul local cu privire la cine locuiește la acea adresă.

Femeia, în vârstă de 29 de ani, a recunoscut acuzațiile, dar a susținut că a fost forțată să plece din cauza numărului tot mai mare de chiriași.

Procurorul a declarat vineri la Curtea Magistraților din Swindon că până la 20 de persoane locuiau în casa cu trei dormitoare din Hawthorn Close, Salisbury.

Acesta a spus că cei care locuiau la casă, printre care și copii, împărțeau paturile prin rotație.

„Sunt muncitori români în schimburi și este posibil să fi fost așternut cald – bărbați, femei și copii. Nu numai atât, dar trăiau în condiții destul de mizerabile.

Procurorul a mai spus că „la un moment dat, au existat 147 de amenzi de parcare”.


Siddika Begum a mințit consiliul în aprilie trecut, susținând că doar ea și doi prieteni locuiau la acea adresă.

ȘOCANT! Cum trăiau 26 de români într-o casă cu trei camere din Brent – VIDEO

Adresându-se judecătorilor, Begum a spus că tatăl ei a fost abordat de un prieten. „A spus, uite, am această familie care are nevoie de un loc unde să stea. Pe vremea aceea locuiam mai mult în afara proprietății, precum și în casa părinților mei, care este chiar peste drum”, scrie Swindon Advertiser.

Begum a fost de acord ca familia să se mute în casă. „Au fost drăguți la început, dar ucrurile au escaladat foarte, foarte repede”, a spus ea.

Ea a adăugat: „Existau atât de mulți oameni care locuiau acolo încât m-au cam dat afară din casa mea”. Ea a recunoscut că ar fi trebuit să sune la poliție.

Begum a recunoscut că a dat informații false autorității locale, a gestionat un HMO fără licență și a nu a respectat reglementările HMO.

Ea a fost amendată cu 3.014 lire sterline și a fost obligată să plătească 1.223 lire sterline și o taxă suplimentară de 170 lire sterline pentru victime.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Anglia: Proprietar amendat pentru că a scos chiriașii în stradă și a schimbat încuietorile

Anglia a lansat pașaportul de vaccinare. Poate fi descărcat direct pe telefoanele mobile