in

Bournemouth: Au bătut cu bestialitate un bărbat după care au fugit în România. Unul dintre ei a fost condamnat după patru ani

Trei români au bătut cu bestialitate un bărbat în Bournemouth, sudul Angliei, însă nu au putut fi judecați pentru că între timp au părăsit țara.

Doi dintre ei s-ar afla încă în România, însă al treilea a revenit în Anglia în 2018, fiind găsit de poliție abia în 2020.

Alexandru Zota, în vârstă de 28 de ani, a pledat vinovat pentru agresiune și vătămare corporală după ce, alături de alți doi români, l-au atacat pe Adrian Damianov, pe 29 mai 2017.

Zota s-a prezentat la Bournemouth Crown Court pentru condamnare în timp ce ceilalți doi coinculpați, Andrei Ciobotaru și Vasilica Chirca, au fost acuzați, dar se află în prezent în România.

Potrivit procurorului, incidentul a avut loc după ora 6 dimineața.

Filmările arată că cei trei inculpați se apropie de victimă și încep să îi care pumni și să îl lovească cu picioarele în cap, arată Bournemouth Echo.


Doi români au bătut cu bestialitate un tânăr care și-a apărat prietena de o agresiune sexuală

Damianov s-a pus în genunchi când a continuat atacul. Câteva minute mai târziu, unul dintre inculpați a început să îl lovească din nou.

În acest moment, Zota, care se ascunsese în spatele unui stâlp, a ieșit și l-a atacat din nou pe Damianov, lovindu-l cu piciorul în cap.

Victima a fost lăsată la pământ, cu răni la nivelul feței. Zota a fost arestat în iunie 2017 și și-a recunoscut rolul în atac. Însă, după ce a fost eliberat a fugit în România.

Zota a fost condamnat la 12 luni de închisoare cu suspendare și a fost obligat să facă 160 de ore de muncă în folosul comunității.

Poliția din Dorset a declarat că întârzierea procedurilor se datorează plecării lui Zota din țară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie pe o șosea din Anglia. Șofer român zdrobit de TIR în Ashford

Descoperire șocantă în Marea Britanie. Un laborator de droguri la scară industrială, găsit la o fermă