Brad Garret, din „Everybody Loves Raymond”, a împlinit 60 de ani

Brad Garret, din Everybody Loves Raymond, a împlinit 60 de ani în aprilie

Actorul american Brad Garrett, cunoscut în special pentru rolul din Everybody Loves Raymond, a împlinit în luna aprilie vârsta de 60 de ani. Pe lângă faptul că are o carieră îndelungată în actorie, Brad Garret este și un comediant foarte bun și are numeroase numere de Stand Up.

 Totuși, Brad Garrett este și un jucător de poker profesionist. A apărut și în Poker Night în America, acolo unde a avut parte de o ceartă cu celebrul Phil Hellmuth. Acesta este jucătorul cu cele mai multe brățări din lume – 15 la număr. Brățările acordate la seria de turnee live WSOP – cu buy-in-uri de la 500 la 250.000 de dolari – reprezintă cel mai important trofeu în poker, astfel că orice jucător visează la ele.

După cum spuneam, WSOP este țelul suprem pentru cei mai mulți jucători de poker, iar Brad Garrett și-a încercat și el norocul de câteva ori. Cel mai departe a ajuns în 2009, când a fost eliminat în a doua zi de concurs. Conform datelor disponibile, Brad Garrett a câștigat din poker 15.250 de dolari la turneele live. Cel mai mare premiu al său s-a ridicat la 3.119 de dolari.

Având în vedere pasiunea pentru poker texas, Brad Garrett a organizat, în urmă cu câțiva ani, și un turneu caritabil, la capătul căruia s-au strâns 20 de mii de dolari ce au fost donați Maximum Hope Foundation.

Am început acest turneu non-profit când am realizat cât de norocos sunt pentru că am doi copii sănătoși și am vrut să-i ajut pe cei ai căror părinți au probleme financiare și se luptă pentru supraviețuire„, a afirmat Garrett în cadrul unui interviu publicat pe floridasbestbets.com.

Brad Garrett, o carieră de top și ca actor


 Dincolo de pasiunea pentru poker, cariera de actor a fost cea care l-a făcut celebru pe Brad Garrett. Actorul ajuns la 60 de ani s-a remarcat în special în cariera din televiziune, chiar dacă a mai jucat și în titluri precum Stuart Little 2, The Pacifer sau Not Fade Away.

Totuși, serialul care i-a marcat cariera a fost Everybody Loves Raymond, în care a jucat rolul lui Robert Barone. Pentru rolul din acest serial îndrăgit, Garrett a primit nu mai puțin de trei premii Emmy pentru rolul său excelent că actor secundar, în 2002, 2003 și 2005. De asemenea, el a mai fost nominalizat la aceeași categorie a premiilor Emmy și în 2000 și 2004.

 După ce filmările de la Everybody Loves Raymond s-au încheiat în 2005, pentru Brad Garrett a urmat, între 2006 și 2010, serialul ‘Til Death, un alt sitcom din portofoliul Fox. Brad Garrett a apărut în 82 de episoade, la 23 dintre ele a fost și producător, la alte 40 a fost producător executiv, iar la 19 a fost producător supervizor.

Everybody loves Raymond

În ultimii ani, pe Brad Garrett l-am mai putut vedea în seriale precum How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) – 2013, The Crazy Ones 2013-2014, Fargo- 2015, I’m Dying Up Here – 2018 și Single Parents – din 2018 până în prezent.

Carieră de succes ca voice-over

Chiar dacă în lungmetraje nu a avut succes ca actor, el are o carieră excelentă ca voice-over. Câteva dintre cele mai cunoscute filme în care a făcut voice-over sunt Finding Nemo, Garfield: The Movie, Tarzan II, Asterix and the Vikings, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, Cars, Night at the Museum, Ratatouille, Up, Planes, Finding Doty, Christopher Robin și Ralph Breaks the Internet.

 Pe lângă această latură, Brad Garrett a început să facă și numere de stand-up, iar vocea sa aparte i-a adus numeroși fani.

În ce privește viața personală a actorului, acesta a cerut-o în căsătorie tocmai pe platourile de filmare de la Everybody Loves Raymond, în 1998, pe prietena sa din acel moment, Jill Diven. Aceasta a acceptat, iar nunta a avut loc în 1999. Din relația celor doi au apărut doi copii, Maxwell și Hope. Totuși, Garett și Diven s-au despărțit în 2005, iar divorțul a fost oficializat în 2007. Din decembrie 2015, Garrett s-a logodit din nou, cu Isabell Quella.

În 2007, actorul american a fost implicat și într-un incident mai neplăcut, după ce a lovit camera unui fotograf al TMZ. Acesta a susținut că a fost lovit în față, dar un tribunal din Los Angeles l-a găsit nevinovat pe Garrett, considerându-se că actorul a fost provocat și că fotograful a fost cel care a cauzat incidentul.

Totodată, Garrett a apărut în numeroase reclame în ultimii ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

obezitatea

Greutatea excesivă, factor de risc în fața virusului. «Obezii ajung ușor la insuficiență pulmonară», atrag atenţia medicii

Britanicii fug de munca în agricultură ca dracul de tămâie. Fermier: „Am angajat 50 de englezi, am mai rămas cu 7”