in

Carmen Iohannis la funeraliile Reginei, criticată pe Facebook din cauza zâmbetului larg, deși era la o înmormântare

Știri Diaspora – Carmen Iohannis zâmbea la înmormântare – Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au participat, duminică, la dineul organizat de Regele Charles al III-lea în memoria mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, și luni la funeraliile monarhului.

Stilista primei doamne, Andreea Tincu, a publicat pe Facebook, două fotografii cu soții Iohannis, de la dineu, respectiv înmormântare, spunând că se bucură ”să fie alături” de Carmen Iohannis în astfel de momente, cu precizarea că poartă ținute create de ea. Carmen Iohannis era foarte zâmbitoare, ceea ce a atras criticile internauților, scrie G4Media.ro

Carmen Iohannis zâmbea la înmormântare

Carmen Iohannis zâmbea la înmormântare

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Carmen Iohannis a fost criticată pe Facebook din cauză că zâmbește larg în poze deși se află la o înmormântare, iar alții au amintit de lungimea rochiilor purtate de soția președintelui cu alte ocazii și care au stârnit controverse pentru că erau considerate prea scurte:

”Doamnei pare ca ii lipseste in permanenta ceva si nu poate sa fie la inaltimea evenimentelor la care participa. Fara zambetul acesta pentru un astfel de eveniment, cred ca ar fi fost mai distinsa”, scrie un utilizator.

”Ce bine ca macar aceasta are lungime potrivita!”, spune alt utilizator.

Andreea Tincu a limitat apoi posibilitatea de a comenta la aceste fotografii.

Carmen Iohannis zâmbea la înmormântare

Iohannis este îngrijorat cu privire la cetăţenii români care trăiesc în Marea Britanie, arătându-se preocupat de viitorul lor acolo

Cine este stilista primei doamne

Andreea Tincu este un designer român, născut la 3 noiembrie 1977, care a absolvit Universitatea „George Enescu” din Iași. Formarea suplimentară în domeniul artelor plastice i-a influențat evoluția în ceea ce privește convingerile sale estetice, conform informațiilor furnizate pe pagina oficială de Facebook a creatoarei de modă.

Colecțiile Andreei Tincu au fost prezentate atât pe podiumuri naționale, cât și internaționale, iar acestea ”reflectă o personalitate profund creativă, o persoană căreia nu îi place să copieze, ci să se reinventeze constant”, mai arată pagina de Facebook a stilistei.

”Ea iubește geometria, minimalismul și liniile pure, epurate de orice detaliu inutil, dar în același timp este capabilă să sugereze o sumedenie de detalii minuscule, care sunt minunat de expresive și care conferă produsului final feminitate”, se mai arată pe pagina designerului.

În țară e criză politică, Iohannis face turism la Piramide în Egipt

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

invitati inmormantare

Ce monarhi și președinți de state au fost invitați la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Iată și cine nu a venit

coada vizita regina

Un sfert de milion de oameni au stat la coadă, timp de 17 ore, pentru a vedea sicriul reginei, la Westminster Hall