in

Crimă în Dagenham: bărbat înjunghiat mortal „în drum spre casă de la pub”

Știri Marea Britanie – Crimă în Dagenham – Un bărbat a fost acuzat de crimă după ce Stephen Goodman, în vârstă de 60 de ani, a fost înjunghiat mortal în cartierul Dagenham din Londra.

Stephen Goodman avea 60 de ani (foto

Crimă în Dagenham

Un bărbat a fost înjunghiat mortal într-o luptă din estul Londrei. Stephen Goodman, în vârstă de 60 de ani, mergea acasă de la pub-ul local la primele ore ale dimineții de duminică (14 august).

Localnicii au declarat pentru MyLondon.news că Stephen și-a petrecut seara la pub-ul Admiral Vernon, înainte de a se îndrepta spre casă.

Ei au adăugat că „nimic neobișnuit nu s-a întâmplat în pub” înainte ca Stephen să înceapă să se îndrepte spre casă, unde poliția crede că s-a certat cu un grup de oameni înainte de a fi înjunghiat.

Ofițerii s-au deplasat la fața locului de pe Broad Street, Dagenham , la ora 00.06, la intersecția cu Ford Road. Când au ajuns împreună cu Serviciul de Ambulanță din Londra, l-au găsit pe Stephen grav rănit și, în ciuda eforturilor lor, a murit la fața locului.

Bărbat de 25 de ani, împușcat mortal la Londra. Șeful poliției: „Sunt profund întristat și îngrozit”

Trei suspecți

Connor Coveley, 23 de ani, din Broad Street, Dagenham, a fost acuzat de crimă și urma să se prezinte la Tribunalul de Magistrați din Barkingside marți, 16 august.

Un bărbat de 26 de ani și un bărbat de 36 de ani, care au fost arestați la fața locului, fiind suspectați de crimă, au fost eliberați pe cauțiune în așteptarea unor cercetări suplimentare.

Inspectorul șef detectiv Kate Blackburn a declarat: „În această etapă credem că a avut loc o altercație între un grup de bărbați și victimă, care se afla cu un prieten. Aceasta a devenit apoi fizică, ceea ce a dus la rănirea fatală a victimei.

Anglia: Și-a omorât soția la câteva zile după nuntă, a ținut-o într-un dulap, apoi a băgat-o într-o valiză și a aruncat-o pe câmp

Avem trei bărbați în arest, dar am dori totuși să auzim cât mai curând posibil de la oricine a fost martor la incident sau la momentele care au dus la acesta”. Oricine poate ajuta ar trebui să contacteze poliția la 101 și să dea referința 36/14AUG. Pentru a rămâne anonim, contactați organizația caritabilă independentă Crimestoppers la 0800 555 111.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 3.3]

inundatii uk

Vremea în Marea Britanie: avertizare de INUNDAȚII, după cea mai lungă secetă din ultimii 50 de ani

inflatia uk

Inflația din Marea Britanie a depășit 10%, este a patra oară în 70 de ani când inflația depășește acest procent