in

Hârlău: Român întors din Anglia se urcă beat la volan și izbește mașina de un pod

Hârlău: Român întors din Anglia se urcă beat la volan și izbește mașina de un pod

Un român care lucrează în Anglia și-a dat în petic atunci când a venit în concediu acasă, în județul Iași, unde s-a urcat beat la volan și a făcut un accident.

Potrivit Ziarul de Iași, Constantin Huc are o situație bună în Marea Britanie, ca director al unui șantier de construcții, deși a absolvit doar 10 clase.

Pe 19 iulie 2020, sosit în concediu, Huc a băut singur, la domiciliul părinților săi, trei litri de vin și doi litri de bere, pe parcursul întregii zile.

Aproape de miezul nopții, s-a urcat la volanul automobilului său și a plecat spre Hârlău, pentru a-și cumpăra țigări. Pe drum, s-a întâlnit cu patru cunoscuți, pe care i-a invitat la o plimbare.

Anglia. Beat, a provocat un accident auto și a fugit. Urmărit după o dâră de sânge

După doar câteva minute Huc a pierdut controlul volanului și a intrat în într-un podeț de pe strada din centrul orașului.

A fost constată o concentrație a alcoolului de 2,15‰ în sânge, iar șoferul a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă condamnată de Codul Penal cu închisoarea între 1 și 5 ani sau cu amendă.


Beat și cu permis provizoriu de Marea Britanie provoacă un accident rutier pe A2, în România

Magistrații Judecătoriei au apreciat atitudinea sinceră a inculpatului, dar și lipsa antecedentelor penale, condamnându-l la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de trei ani.

Pe parcursul acestui termen, Huc va trebui să presteze în cadrul Primăriei comunei Deleni sau a școlii generale din localitate un număr de 80 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității.

Acest lucru înseamnă că românul va avea programul stabilit pentru următoarele concedii.


…Hârlău: Român întors din Anglia se urcă beat la volan și izbește mașina de un pod…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

regina elisabeta COVID

Regina Marii Britanii este bolnavă de COVID

O altă furtună lovește Marea Britanie, după dezastrul provocat de furtuna Eunice

Furtuna Franklin lovește Marea Britanie, după dezastrul provocat de Eunice