in

Inaugurarea Centrului de pregătire PiLONPe 6 mai, în prezenţa Ambasadorului României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Dr. Ion Jinga, a membrului Parlamentului britanic pentru circumscripţia Brent Nord, Barry Gardiner, şi a Primarului din Brent, Harbhajan Singh, a avut loc deschiderea Centrului de pregătire, inovaţie şi testare practică al companiei de construcţii PiLON (www.pilon.co.uk).

Prin intermediul Centrului PiLON de pregătire, inovaţie şi testare practică, noii angajaţi ai companiei PiLON beneficiază de cursuri gratuite privind protecţia muncii, limba engleză, perfecţionare profesională şi avansare în conducerea companiei prin înrolarea la una dintre Academiile PiLON.

Muncitorii necalificaţi pot să se înscrie la un program de ucenicie, muncitorii calificaţi pot să devină şi mai eficienţi în ceea ce fac prin programe de pregătire profesională continuă.

Compania PiLON a ales zona Wembley pentru înfiinţarea Centrului său de pregătire deoarece de aici provine majoritatea forţei sale de muncă. Compania PiLON a fost fondată de Florin Moldoveanu în 2004 şi a devenit, în timp, una dintre cele dinamice şi competitive companii de renovare din Marea Britanie.

În general, compania subcontractează proiecte de întreţinere şi renovare a locuinţelor sociale. Până în prezent, au fost renovate 20.000 locuinţe. Compania PiLON are 80 angajaţi în funcţii de conducere şi alte departamente de management dintre care 18 sunt britanici şi 62 români. Pe şantierele companiei activează peste 300 muncitori calificaţi şi necalificaţi dintre care 48 sunt cu funcţii de răspundere. 95% dintre aceştia sunt români.

De la o cifră de afaceri de £300.000 în primul an, în şase ani şi jumătate compania PiLON a ajuns la £16,5 milioane. în 2011, bugetul alocat de companie pentru pregătirea personalului depăşeşte £200.000. Echipele manageriale ale companiei înregistrează progresele pe şantierele pe care activează şi, mai presus de toate, monitorizează calitatea fiecărei lucrări pe care o realizează.

Trei ani consecutiv, compania PiLON a fost finalistă a concursului pentru “Compania subcontractoare a anului” şi, în acest an, pentru a doua oară consecutiv, Consiliul britanic pentru Siguranţa la locul de muncă a conferit companiei PiLON premiul internaţional pentru “Sănătatea şi siguranţa la locul de muncă”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

7 mai 2011

Nunta secolului