in

Irlanda. Strângea taxă de protecție de la prostituate. Român condamnat la cinci ani de închisoare

Un român care strângea taxa de protecție de la prostituate pentru o bandă de crimă organizată a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Ioan Galben (38 de ani) le-a spus polițiștilor că se teme de membrii bandei și că „a fost spălat pe creier” atunci când le-a jefuit pe femei.

Galben a pledat vinovat la Curtea Penală din Dublin pentru intrare prin efracție agravată, pe 12 noiembrie 2019.

Acesta execută în prezent o condamnare de cinci ani pentru o infracțiune similară comisă la Roscommon și are condamnări anterioare în România pentru jaf, agresiune, amenințări și infracțiuni de ordine publică.

Judecătoarea a spus că Galben, care a intrat primul în locuința femeilor, a pregătit calea pentru ceilalți doi bărbați, înarmați cu o sabie și un cuțit pentru a jefui femeile de o sumă mică de bani, telefoane și țigări.

Român gelos își atacă lovește partenera cu sălbăticie, reclamând că este nebună și prostituată. Trimis la închisoare

Aceștia au amenințat femeile că le vor tăia gâtul.

Femeile au povestit polițiștilor că în acea seară Galben le-a spart ușa și a intrat în dormitor peste una dintre ele. Cealaltă femeie a încercat să filmeze momentul când agresorul a ieșit din cameră.

În timp ce Galben a deschis ușa apartamentului pentru a pleca, în casă au intrat alți doi bărbați, înarmați cu un cuțit și o sabie. Cei trei, acuzatul și ceilalți doi bărbați înarmați, le-au spus femeilor să le dea telefoanele și au căutat bani.

În timpul spargerii, Galben le-a spus femeilor să nu țipe, altfel vor fi ucise.

Femeile au raportat incidentul la Poliție, iar Galben a fost intervievat. El a recunoscut că a fost în apartament și a admis jaful.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Londra: Mamă de 25 de ani își ucide fiica de doi ani, după care își pune capăt vieții

Centralele pe gaz, INTERZISE în Marea Britanie. Proprietarii de case vor fi obligați să folosească alternative ecologice